Van Slooten BV logo
Contact & spoedreparaties:
033 - 472 0033
Snelle behandeling van uw aanvraag
Veilig betalen zoals u dat wilt
88% beveelt Technisch Bureau van Slooten aan
Al 80 jaar ketelspecialist

CV ketel Alphen aan den Rijn, huren of kopen?

Wilt u een CV ketel huren of kopen en woont u in Alphen aan den Rijn? CV ketels hebben een lange levensduur, maar soms zijn ze gewoonweg aan vervanging toe. Ook kan een nieuwer model CV ketel zorgen voor een lager energieverbruik. Bij Technisch bureau Van Slooten BV beschikken we over een groot assortiment CV ketels. Ketels van onder andere de merken Vaillant, Intergas, Atag, Remeha en Nefit kunnen door ons worden geleverd. Onze monteurs zijn zeer ervaren en kunnen u adviseren over de beste keuze voor uw woning. Installatie van de nieuwe CV ketel en de materiaalkosten zijn uiteraard bij de prijs inbegrepen. U komt niet voor verrassingen te staan. Daarnaast nemen wij uw oude CV ketel weer mee. Dat is in onze ogen onderdeel van goede service. Woont u in Alphen aan den Rijn en wilt u een CV ketel huren of kopen? Neem vandaag nog contact met ons op!

Wilt u meer informatie over onze service in Alphen aan den Rijn of advies over de beste oplossing voor uw situatie? Neem dan contact met ons op!

CV-ketel huren Contact

Advies nodig bij het uitzoeken van uw CV ketel?
Hebt u vragen bij het uitzoeken van de juiste CV ketel? Kom naar onze vernieuwde showroom en ontvang advies van één van onze medewerkers.  Liever op zaterdag of na 17:00 uur? Dat kan! Maak dan een afspraak via 033 – 472 00 33 of via onze onderstaande terugbelservice.

Onze beoordeling op klantenvertellen.nl

Technisch Bureau Van Slooten
8,5 van 10 op basis van 97 beoordelingen.