Van Slooten BV logo
Contact & spoedreparaties:
033 - 472 0033
Snelle behandeling van uw aanvraag
Veilig betalen zoals u dat wilt
87% beveelt Technisch Bureau van Slooten aan
Al 80 jaar ketelspecialist

CV ketel Baarn, huren of kopen?

Heeft u maandelijks onverklaarbaar hoge verwarmingskosten? Grote kans dat dit komt door een verouderde CV ketel. Bij Technisch Bureau Van Slooten kunt u niet alleen een nieuwe CV ketel kopen maar ook huren! Dit zorgt voor een afname in uw verwarmingskosten zonder een al te grote investering te moeten doen. Wij werken in een groot gedeelte van Nederland, waaronder de omgeving van Baarn. Wij bieden kwalitatieve ketels aan van Atag, Intergas, Nefit, Remeha en Vaillant.

Onze snelle installatie brengt geen extra kosten met zich mee, zelfs geen materiaalkosten. Daarnaast nemen wij graag uw oude CV ketel weer mee, zodat u daar geen last van heeft. Bent u geïnteresseerd in een van onze CV ketels of wilt u meer weten over onze manier van werken? Dan kunt u natuurlijk vrijblijvend contact met ons op nemen.

CV-ketel huren Contact

Advies nodig bij het uitzoeken van uw CV ketel?
Hebt u vragen bij het uitzoeken van de juiste CV ketel? Kom naar onze vernieuwde showroom en ontvang advies van één van onze medewerkers.  Liever op zaterdag of na 17:00 uur? Dat kan! Maak dan een afspraak via 033 – 472 00 33 of via onze onderstaande terugbelservice.