Van Slooten BV logo
Contact & spoedreparaties:
033 - 472 0033
Snelle behandeling van uw aanvraag
Veilig betalen zoals u dat wilt
88% beveelt Technisch Bureau van Slooten aan
Al 80 jaar ketelspecialist

CV ketel Barneveld, huren of kopen?

Een nieuwe CV ketel kan behoorlijk prijzig zijn. Gelukkig zijn er verschillende oplossingen om toch een nieuwe ketel te laten installeren. Bij Technisch Bureau Van Slooten BV kunt u bijvoorbeeld naast kopen ook een CV ketel huren. Wij werken in een groot gebied, onder andere in Barneveld. De ketels die wij in ons assortiment hebben zijn stuk voor stuk zeer kwalitatief. Alle grote merken beiden wij aan. Denk bijvoorbeeld aan CV ketels van Vaillant, Intergas, Atag, Remeha en Nefit.  

Wij komen de CV ketel bij u in Barneveld installeren. Die installatiekosten alsmede de materiaalkosten zijn in de prijs meegerekend. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Ook kunnen wij de oude CV ketel na installatie van de nieuwe weer meenemen. Dan bent u er meteen vanaf. Wilt u een CV ketel huren? Neem dan contact met ons op.

Alle huurketels bekijken Contact opnemen

Advies nodig bij het uitzoeken van uw CV ketel?
Hebt u vragen bij het uitzoeken van de juiste CV ketel? Kom naar onze vernieuwde showroom en ontvang advies van één van onze medewerkers.  Liever op zaterdag of na 17:00 uur? Dat kan! Maak dan een afspraak via 033 – 472 00 33 of via onze onderstaande terugbelservice.