Van Slooten BV logo
Contact & spoedreparaties:
033 - 472 0033
Snelle behandeling van uw aanvraag
Veilig betalen zoals u dat wilt
87% beveelt Technisch Bureau van Slooten aan
Al 80 jaar ketelspecialist

CV ketel Bilthoven, huren of kopen?

Wordt het tijd voor een nieuwe CV ketel? De medewerkers van Technisch Bureau Van Slooten BV ondersteunen u graag in uw keuze- en aankoopproces. Een CV ketel huren of kopen kan namelijk een lastige beslissing zijn. Welk type ketel is geschikt voor mijn woning? Wat is in mijn situatie voordeliger: een CV ketel huren of kopen? Hoe zit het met de installatie? Dergelijke vragen zijn voor ons dagelijkse kost.
In ons assortiment vindt u kwalitatieve ketels van verschillende merken. CV ketels van Vaillant, Intergas, Atag, Remeha en Nefit bijvoorbeeld. Wanneer u heeft besloten welk type ketel het moet worden, komen wij de CV ketel bij u in Bilthoven installeren. Die installatiekosten en de materiaalkosten zijn uiteraard bij de prijs inbegrepen. Wanneer u dat wenst nemen onze monteurs de oude ketel ook weer mee.
Woont u in de buurt van Bilthoven en overweegt een nieuwe CV ketel te huren of te kopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.

CV-ketel huren Contact opnemen

Advies nodig bij het uitzoeken van uw CV ketel?
Hebt u vragen bij het uitzoeken van de juiste CV ketel? Kom naar onze vernieuwde showroom en ontvang advies van één van onze medewerkers.  Liever op zaterdag of na 17:00 uur? Dat kan! Maak dan een afspraak via 033 – 472 00 33 of via onze onderstaande terugbelservice.