Van Slooten BV logo
Contact & spoedreparaties:
033 - 472 0033
Snelle behandeling van uw aanvraag
Veilig betalen zoals u dat wilt
87% beveelt Technisch Bureau van Slooten aan
Al 80 jaar ketelspecialist

CV ketel Capelle aan den IJssel, huren of kopen?

Bent u van plan een nieuwe CV ketel te huren of te kopen en woont u in de omgeving van Capelle aan den IJssel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Technisch Bureau Van Slooten BV regelt de installatie en neemt, wanneer gewenst, uw oude CV ketel ook weer mee. De installatiekosten en de materiaalkosten zijn natuurlijk al berekend in de prijs. U komt bij ons niet voor verrassingen te staan.

Vindt u het lastig om te beslissen of u een CV ketel wilt huren of kopen? Onze monteurs voorzien u graag van advies. Ook op het gebied van merken kunnen zij u adviseren. Wij leveren namelijk veel verschillende merken ketels. Onder andere CV ketels van Vaillant, Intergas, Atag, Remeha en Nefit.

Wilt u meer informatie over onze service in Capelle aan den IJssel of over de verschillende typen CV ketels? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

CV-ketel huren Contact opnemen

Advies nodig bij het uitzoeken van uw CV ketel?
Hebt u vragen bij het uitzoeken van de juiste CV ketel? Kom naar onze vernieuwde showroom en ontvang advies van één van onze medewerkers.  Liever op zaterdag of na 17:00 uur? Dat kan! Maak dan een afspraak via 033 – 472 00 33 of via onze onderstaande terugbelservice.