Van Slooten BV logo
Contact & spoedreparaties:
033 - 472 0033
Snelle behandeling van uw aanvraag
Veilig betalen zoals u dat wilt
88% beveelt Technisch Bureau van Slooten aan
Al 80 jaar ketelspecialist

CV ketel Deventer, huren of kopen?

Voor het huren of kopen van een CV ketel bent u bij Technisch bureau Van Slooten BV aan het juiste adres. Ook in Deventer leveren wij CV ketels. Onder andere van de merken Vaillant, Intergas, Atag, Remeha en Nefit. Kwaliteit is voor ons erg belangrijk. De installateurs komen bij u thuis en kunnen de ketel naar keuze ter plekke installeren. De installatiekosten zijn uiteraard bij de prijs inbegrepen. Dat geldt ook voor de materiaalkosten. Bij ons weet u waar u aan toe bent. Wanneer de nieuwe ketel is geïnstalleerd, kunnen wij de oude weer meenemen. Dat scheelt u een hoop werk.

Zoekt u een hoogwaardige CV ketel in de omgeving van Deventer? Naam dan contact met ons op. Twijfelt u nog over het type ketel? Wij denken graag met u mee! Bel ons vandaag nog voor meer informatie.

Advies nodig bij het uitzoeken van uw CV ketel?
Hebt u vragen bij het uitzoeken van de juiste CV ketel? Kom naar onze vernieuwde showroom en ontvang advies van één van onze medewerkers.  Liever op zaterdag of na 17:00 uur? Dat kan! Maak dan een afspraak via 033 – 472 00 33 of via onze onderstaande terugbelservice.