Van Slooten BV logo
Contact & spoedreparaties:
033 - 472 0033
Snelle behandeling van uw aanvraag
Veilig betalen zoals u dat wilt
98% beveelt Technisch Bureau van Slooten aan
Al 80 jaar ketelspecialist

CV ketel Houten, huren of kopen?

Het aanschaffen van een nieuwe CV ketel kan een hele investering zijn, bij Technisch Bureau Van Slooten BV kunt u naast het kopen van een CV ketel ook een CV ketel huren. Een nieuwe CV ketel heeft meer rendement en verbruikt minder energie, u kunt ook van deze voordelen gebruik maken. Wij werken in een groot deel van Nederland, waaronder in Houten. De ketels die wij aanbieden zijn allemaal kwalitatief zeer goed, we bieden namelijk alle grote merken aan waaronder Vaillant, Intergas, Atag, Remeha en Nefit.
Wanneer u een CV ketel koopt of huurt bij ons komen wij deze installeren bij u in Houten. De kosten voor de installatie en het materiaal zijn bij ons standaard inbegrepen in de prijs. Daarnaast bieden we u de mogelijkheid om gelijk de oude CV ketel mee te nemen na de installatie van de nieuwe CV ketel. Dat scheelt u weer extra werk. Interesse in de CV ketels die wij aanbieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

<a class=”btn btn-success” title=”CV ketel huren” href=”http://www.vanslootenbv.nl/cv-ketel/cv-ketel-huren/”>CV-ketel huren</a> <a class=”btn btn-success” title=”Contact opnemen” href=”http://www.vanslootenbv.nl/contact/”>Contact opnemen</a>

Advies nodig bij het uitzoeken van uw CV ketel?
Hebt u vragen bij het uitzoeken van de juiste CV ketel? Kom naar onze vernieuwde showroom en ontvang advies van één van onze medewerkers.  Liever op zaterdag of na 17:00 uur? Dat kan! Maak dan een afspraak via 033 – 472 00 33 of via onze onderstaande terugbelservice.