Van Slooten BV logo
Contact & spoedreparaties:
033 - 472 0033
Snelle behandeling van uw aanvraag
Veilig betalen zoals u dat wilt
98% beveelt Technisch Bureau van Slooten aan
Al 80 jaar ketelspecialist

CV ketel Laren, huren of kopen?

Wordt het tijd om een nieuwe CV ketel uit te zoeken? Maar weet u niet of u een CV ketel wilt huren of kopen? En weet u niet welk merk u het beste kunt kiezen? Dan bent u bij Technisch Bureau Van Slooten BV aan het juiste adres. Ook in Laren zijn wij de specialist op het gebied van CV ketels. Onze medewerkers denken graag met u mee over de juiste oplossing voor uw woonsituatie.
In ons assortiment zitten verschillende merken en typen ketels. Denk bijvoorbeeld aan CV ketels van Vaillant, Intergas, Atag, Remeha en Nefit. Allemaal kwalitatief, maar wel met kleine verschillen. Wij adviseren u graag over de voor- en nadelen.
Ongeacht of u besluit de CV ketel te huren of te kopen, installatie zit bij de prijs inbegrepen. Wij komen graag voor u naar Laren. De materiaalkosten zijn uiteraard ook al meegerekend. We willen namelijk niet dat u voor verrassingen komt te staan. Wanneer gewenst nemen wij de oude CV ketel weer mee. Wel zo prettig.

CV-ketel huren Contact opnemen

Advies nodig bij het uitzoeken van uw CV ketel?
Hebt u vragen bij het uitzoeken van de juiste CV ketel? Kom naar onze vernieuwde showroom en ontvang advies van één van onze medewerkers.  Liever op zaterdag of na 17:00 uur? Dat kan! Maak dan een afspraak via 033 – 472 00 33 of via onze onderstaande terugbelservice.