Van Slooten BV logo
Contact & spoedreparaties:
033 - 472 0033
Snelle behandeling van uw aanvraag
Veilig betalen zoals u dat wilt
88% beveelt Technisch Bureau van Slooten aan
Al 80 jaar ketelspecialist

CV ketel Lelystad, huren of kopen?

Op een gegeven moment kunt u er niet meer onderuit. Uw oude CV ketel vertoont steeds meer mankementen en is uiteindelijk aan vervanging toe. Bij Technisch Bureau Van Slooten BV bent u dan aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor het huren of kopen van een CV ketel, ook in Lelystad.

Wij leveren verschillende hoogwaardige merken, onder andere Vaillant, Intergas, Atag, Remeha en Nefit. Wilt u meer weten over de verschillende typen CV ketels? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Installatie van de ketel en de materiaalkosten zijn al meegerekend in de prijsopgave. U weet dus precies waar u aan toe bent. Wanneer de nieuwe CV ketel is geïnstalleerd kunnen we de oude weer meenemen. Vanzelfsprekende service in onze ogen. Bel ons voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

CV-ketel huren Contact opnemen

Advies nodig bij het uitzoeken van uw CV ketel?
Hebt u vragen bij het uitzoeken van de juiste CV ketel? Kom naar onze vernieuwde showroom en ontvang advies van één van onze medewerkers.  Liever op zaterdag of na 17:00 uur? Dat kan! Maak dan een afspraak via 033 – 472 00 33 of via onze onderstaande terugbelservice.

Liever een e-mail sturen? Dat kan natuurlijk ook.