Van Slooten BV logo
Contact & spoedreparaties:
033 - 472 0033
Snelle behandeling van uw aanvraag
Veilig betalen zoals u dat wilt
87% beveelt Technisch Bureau van Slooten aan
Al 80 jaar ketelspecialist

CV ketel Maarssen, huren of kopen?

Heeft u nog een oude CV ketel? Het is mogelijk om meteen de resultaten van een nieuwe CV ketel te zien aan uw stookkosten. Technisch Bureau Van Slooten BV biedt u nieuwe CV ketels aan die u kunt kopen of huren. U bespaart daarmee op uw stookkosten en wanneer u huurt zit u niet gelijk met hoge kosten. Wij installeren hoge kwaliteit ketels in de omgeving van Maarssen. Ons assortiment bevat stuk voor stuk goede CV ketels, van onder andere Atag, Vaillant, Intergas, Remeha en Nefit.
Wij komen natuurlijk de CV ketel bij u installeren en ook kunnen wij de oude ketel mee terug nemen, dat scheelt u veel moeite. De installatiekosten en de materiaalkosten zitten al bij de prijs inbegrepen waardoor u niet voor verassingen komt te staan. Bent u geïnteresseerd in het kopen of huren van een CV ketel in de omgeving van Maarssen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op.

CV-ketel huren Contact opnemen

Advies nodig bij het uitzoeken van uw CV ketel?
Hebt u vragen bij het uitzoeken van de juiste CV ketel? Kom naar onze vernieuwde showroom en ontvang advies van één van onze medewerkers.  Liever op zaterdag of na 17:00 uur? Dat kan! Maak dan een afspraak via 033 – 472 00 33 of via onze onderstaande terugbelservice.