Van Slooten BV logo
Contact & spoedreparaties:
033 - 472 0033
Snelle behandeling van uw aanvraag
Veilig betalen zoals u dat wilt
88% beveelt Technisch Bureau van Slooten aan
Al 80 jaar ketelspecialist

CV ketel Naarden, huren of kopen?

Het vinden van een geschikte CV ketel kan lastig zijn. Er zijn vele merken en typen verkrijgbaar. Daarnaast is er nog de keuze tussen een CV ketel huren of kopen. Bij Technisch Bureau Van Slooten BV helpen we u graag met het nemen van dergelijke beslissingen. Wij nemen u veel uit handen. Wanneer u besluit bij ons een CV Ketel te huren of kopen, installeren wij de ketel bij u in Naarden. Uiteraard zijn die kosten bij de prijs inbegrepen, alsmede de materiaalkosten. Wanneer de installatie van de nieuwe ketel is voltooid nemen wij ook graag de oude weer voor u mee. Dat scheelt u een hoop werk.
In ons assortiment vindt u onder andere CV ketels van de merken Vaillant, Intergas, Atag, Remeha en Nefit. Allemaal kwalitatief, maar wel met kleine verschillen. Wij adviseren u graag over de voor- en nadelen.

CV-ketel huren Contact opnemen

Advies nodig bij het uitzoeken van uw CV ketel?
Hebt u vragen bij het uitzoeken van de juiste CV ketel? Kom naar onze vernieuwde showroom en ontvang advies van één van onze medewerkers.  Liever op zaterdag of na 17:00 uur? Dat kan! Maak dan een afspraak via 033 – 472 00 33 of via onze onderstaande terugbelservice.