Van Slooten BV logo
Contact & spoedreparaties:
033 - 472 0033
Snelle behandeling van uw aanvraag
Veilig betalen zoals u dat wilt
88% beveelt Technisch Bureau van Slooten aan
Al 80 jaar ketelspecialist

CV ketel Nijkerk, huren of kopen?

Voor het kopen of huren van een CV ketel bent u bij Technisch Bureau Van Slooten BV aan het juiste adres. Ook in Nijkerk! Ons assortiment bevat vele kwalitatieve merken zoals Vaillant, Intergas, Atag, Remeha en Nefit. Het maken van een keuze wat betreft de meest geschikte ketel kan lastig zijn. Onze monteurs voorzien u daarom graag van advies. Samen met u kijken ze naar de meest geschikte en voordeligste keuze. Ook kunt u bij ze terecht met vragen over huren of kopen.
Wanneer u heeft besloten welke ketel het gaat worden, komen wij deze bij u in Nijkerk installeren. Uiteraard zitten de installatie- en materiaalkosten bij de prijs in. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wanneer u dat wenst, nemen wij de oude ketel weer mee. Wel zo prettig.

     CV-ketel huren     Offerte aanvragen     Contact opnemen

Advies nodig bij het uitzoeken van uw CV ketel?
Hebt u vragen bij het uitzoeken van de juiste CV ketel? Kom naar onze vernieuwde showroom en ontvang advies van één van onze medewerkers.  Liever op zaterdag of na 17:00 uur? Dat kan! Maak dan een afspraak via 033 – 472 00 33 of via onze onderstaande terugbelservice.