Van Slooten BV logo
Contact & spoedreparaties:
033 - 472 0033
Snelle behandeling van uw aanvraag
Veilig betalen zoals u dat wilt
98% beveelt Technisch Bureau van Slooten aan
Al 80 jaar ketelspecialist

CV ketel Nunspeet, huren of kopen?

Wanneer het tijd is voor een nieuwe CV ketel heeft u verschillende keuzemogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan het merk ketel, maar ook aan of u een nieuwe CV ketel wilt huren of kopen. Bij Technisch Bureau Van Sloten BV bent u voor nieuwe CV ketels aan het juiste adres. Bij ons heeft u de keuze uit vele topmerken. In ons assortiment zitten onder andere CV ketels van Vaillant, Intergas, Atag, Remeha en Nefit. Wij leveren in heel Nederland, dus ook in de omgeving van Nunspeet.

Wanneer u bij ons een CV ketel koopt of huurt komen wij deze ter plekke bij u in Nunspeet installeren. Uiteraard zijn hier geen extra kosten aan verbonden. Wilt u meer weten over onze werkwijze, of wilt u advies over de voor- en nadelen van de verschillende typen CV ketels? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

CV-ketel huren Contact opnemen

Advies nodig bij het uitzoeken van uw CV ketel?
Hebt u vragen bij het uitzoeken van de juiste CV ketel? Kom naar onze vernieuwde showroom en ontvang advies van één van onze medewerkers.  Liever op zaterdag of na 17:00 uur? Dat kan! Maak dan een afspraak via 033 – 472 00 33 of via onze onderstaande terugbelservice.