Van Slooten BV logo
Contact & spoedreparaties:
033 - 472 0033
Snelle behandeling van uw aanvraag
Veilig betalen zoals u dat wilt
88% beveelt Technisch Bureau van Slooten aan
Al 80 jaar ketelspecialist

Cv-ketel prijzen

Waarschijnlijk heb je al onderzoek gedaan bij verschillende aanbieders om de prijzen van cv-ketels te vergelijken. Een cv-ketel is voor de meeste mensen een flinke investering. Toch is het een essentieel onderdeel in het huishouden. Technische Bureau van Slooten geeft de mogelijkheid om in een betaalbare cv-ketel te investeren. Je koopt bij ons een cv-ketel vanaf € 1100. Dit is een CW 3 cv-ketel van Intergas. Al onze prijzen zijn inclusief montage, Honeywell Round thermostaat en safety pack twv € 159.

Cv-ketel huren of kopen?

Heb je niet de mogelijkheid om te investeren in een nieuwe cv-ketel? Dan zou het huren van een cv-ketel een hele goede optie zijn. Je betaalt dan maandelijks een vast bedrag. Een cv-ketel huur je bij Technisch Bureau van Slooten vanaf € 15 per maand. Voor deze prijs huur je de ketel, eventuele reparaties en onderhoud worden van dit bedrag bekostigd. Benieuwd naar alle voor- en nadelen van het huren en kopen van een cv-ketel?

Bekijk alle voor- en nadelen

Kies een cv-ketel

Je kunt niet zomaar een cv-ketel plaatsen. Elke cv-ketel heeft andere specificaties. Wil je bijvoorbeeld in bad terwijl iemand anders bezig is met de afwas? Dan heeft dat invloed op de soort cv-ketel die je aanschaft. Weet je niet welke cv-ketel bij jouw huishouden past? Doe dan de ketelwijzer of lees dit artikel eens.

Onze laagste prijs deals:

Intergas HRE-A 24-18
Intergas HRE-A 24-18

Kopen: € 1200,-
Huren: € 25,-

Atag A203c HP
Atag A203c HP

Kopen: € 1260,-
Huren: € 17,-

Intergas HReco 24
Intergas HReco 24

Kopen: € 1315,-
Huren: € 27,-

Intergas HRE-A 28-24
Intergas HRE-A 28-24

Kopen: € 1334,-
Huren: € 26,-

Bekijk alle ketels

Waarom Technisch Bureau van Slooten?

Technische Bureau van Slooten verkoopt en verhuurt alleen maar cv-ketels van top kwaliteit. Denk hierbij aan merken zoals Vaillant, ATAG, Intergas, Nefit en Remeha. Heb je snel een cv-ketel nodig? Dan zijn wij de juiste partij! Wij streven ernaar om jouw aanvraag snel te behandelen en bekijken altijd wat de beste ketel is voor jouw woonsituatie. Dus kan jij advies van een expert gebruiken? Neem dan eens contact met ons op. Dat doe je door te bellen naar 033 – 472 00 33 of door het contactformulier hiernaast in te vullen!