Van Slooten BV logo
Contact & spoedreparaties:
033 - 472 0033
Snelle behandeling van uw aanvraag
Veilig betalen zoals u dat wilt
98% beveelt Technisch Bureau van Slooten aan
Al 80 jaar ketelspecialist

Prijzen CV ketel

De prijzen die de meeste aanbieders hanteren voor een CV ketel zullen u in uw ogen doen wrijven. Deze zijn enorm hoog. Het is immers ook een intrigerend stuk technologie en essentieel voor uw huishouden. Volgens ons hoeft dat echter niet te betekenen dat u tijden krom moet liggen voor de aankoop van een nieuw exemplaar. Technisch Bureau Van Slooten biedt het betaalbare alternatief.

Mogelijkheden

Bij ons kunt u een prachtige CV ketels kopen tegen absoluut scherpe prijzen. Daarnaast kunt u ook een ketel bij ons huren. Hierbij maakt u niet de initiële investering bij het aanschaffen, maar betaalt u maandelijks lage kosten om de apparatuur, maar ook services als onderhoud te bekostigen. Een uitstekende keuze!

Contact

Op de website van Technisch Bureau Van Slooten vindt u de prijzen van één van onze top kwaliteit CV ketels. Kies uw ketel en plaats uw bestelling of neem contact met ons op voor meer informatie. Hiervoor kunt u het contactformulier insturen of bellen met 033 – 470 00 33. U kunt ook een e-mail richten aan h.vos@vanslootenbv.nl.

Meer gerelateerde onderwerpen over Prijzen CV ketel: Vaillant onderhoudStoring CV ketel AmersfoortCVketelVerwarmingsmonteur AmersfoortCV monteur AmersfoortProblemen CV ketel AmersfoortATAG CV ketelsCombiketelsPrijzen CV ketelsOnderhoudscontract CV ketel