Van Slooten BV logo
Contact & spoedreparaties:
033 - 472 0033
Snelle behandeling van uw aanvraag
Veilig betalen zoals u dat wilt
88% beveelt Technisch Bureau van Slooten aan
Al 80 jaar ketelspecialist

CV ketel Purmerend, huren of kopen?

Ook in Purmerend kunt u voor het huren of kopen van een CV ketel terecht bij Technisch Bureau Van Slooten BV. Wanneer uw oude ketel aan vervanging toe is, adviseren wij u graag over het beste type ketel voor uw woning. Wij leveren onder andere ketels van de merken Vaillant, Intergas, Atag, Remeha en Nefit.

Onze monteurs komen de gewenste CV ketel ter plekke bij u thuis in Purmerend installeren. Deze installatiekosten en de materiaalkosten zijn al meegerekend in de prijs. U weet dus van begin af aan precies hoeveel het u gaat kosten. Dat is wel zo prettig.

Na installatie van de nieuwe CV ketel, kunnen wij de oude weer voor u meenemen. Voor ons is dat een kleine moeite en het scheelt u een hoop werk.

Heeft u twijfels of vragen over de verschillende typen en merken ketels, weet u niet of u beter een CV ketel kan huren of kopen of wilt u meteen een afspraak maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Wilt u meer informatie over onze service in Purmerend of advies over de beste oplossing voor uw situatie? Neem dan contact met ons op!

CV-ketel huren Contact opnemen

Advies nodig bij het uitzoeken van uw CV ketel?
Hebt u vragen bij het uitzoeken van de juiste CV ketel? Kom naar onze vernieuwde showroom en ontvang advies van één van onze medewerkers.  Liever op zaterdag of na 17:00 uur? Dat kan! Maak dan een afspraak via 033 – 472 00 33 of via onze onderstaande terugbelservice.