Van Slooten BV logo
Contact & spoedreparaties:
033 - 472 0033
Snelle behandeling van uw aanvraag
Veilig betalen zoals u dat wilt
87% beveelt Technisch Bureau van Slooten aan
Al 80 jaar ketelspecialist

CV ketel Rhenen, huren of kopen?

Ook in Rhenen is Technisch Bureau Van Slooten BV het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een nieuwe CV ketel. Bij ons kunt u zowel een CV ketel huren als kopen. Die keuze is er een op het gebied van financiering. Zowel de CV ketels die u kunt huren als kopen zijn van hoogwaardige kwaliteit. In ons assortiment vindt u onder andere ketels van Vaillant, Intergas, Atag, Remeha en Nefit. Onze monteurs adviseren u graag over de verschillende kenmerken en types.

Wanneer u ervoor kiest bij ons een CV ketel te huren of te kopen zijn de materiaal- en installatiekosten bij de prijs inbegrepen. Bij ons weet u precies waar u aan toe bent. Wij komen de CV ketel bij u in Rhenen installeren en nemen wanneer gewest de oude ketel weer mee.

Wilt u meer informatie over onze service in Rhenen of advies over de beste oplossing voor uw situatie? Neem dan contact met ons op!

CV-ketel huren Contact opnemen

Advies nodig bij het uitzoeken van uw CV ketel?
Hebt u vragen bij het uitzoeken van de juiste CV ketel? Kom naar onze vernieuwde showroom en ontvang advies van één van onze medewerkers.  Liever op zaterdag of na 17:00 uur? Dat kan! Maak dan een afspraak via 033 – 472 00 33 of via onze onderstaande terugbelservice.