Van Slooten BV logo
Contact & spoedreparaties:
033 - 472 0033
Snelle behandeling van uw aanvraag
Veilig betalen zoals u dat wilt
88% beveelt Technisch Bureau van Slooten aan
Al 80 jaar ketelspecialist

CV ketel Soest, huren of kopen?

Is uw CV ketel aan vervanging toe en heeft u geen zin om in de kou te zitten? Technisch Bureau Van Slooten BV levert u CV ketels die u kunt kopen of huren in de omgeving van Soest. U hoeft er dan niet over in te zitten dat uw oude CV ketel het begeeft. De ketels die wij aanbieden zijn van hoge kwaliteit. We leveren ketels van Nefit, Atag, Vaillant, Intergas en Remeha. Deze zuinige CV ketels komen wij natuurlijk bij u installeren, hier zitten geen extra kosten aan verbonden. Daarnaast betaalt u geen extra materiaalkosten bij de levering. Bent u geïnteresseerd in het kopen of huren van een CV ketel in Soest? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wilt u meer informatie over onze service in Soest of advies over de beste oplossing voor uw situatie? Neem dan contact met ons op!

CV-ketel huren Contact opnemen

Advies nodig bij het uitzoeken van uw CV ketel?
Hebt u vragen bij het uitzoeken van de juiste CV ketel? Kom naar onze vernieuwde showroom en ontvang advies van één van onze medewerkers.  Liever op zaterdag of na 17:00 uur? Dat kan! Maak dan een afspraak via 033 – 472 00 33 of via onze onderstaande terugbelservice.