Van Slooten BV logo
Contact & spoedreparaties:
033 - 472 0033
Snelle behandeling van uw aanvraag
Veilig betalen zoals u dat wilt
88% beveelt Technisch Bureau van Slooten aan
Al 80 jaar ketelspecialist

CV ketel Tiel, huren of kopen?

Het kiezen van een nieuwe CV ketel kan lastig zijn. Wanneer u advies wilt van een deskundige op het gebied van CV ketels, bent u bij Technisch Bureau Van Slooten BV aan het juiste adres. Wij werken door heel Nederland, dus ook in Tiel. Wanneer u ervoor kiest om bij ons een CV ketel te kopen of te huren, zitten de installatiekosten en materiaalkosten bij de prijsberekening inbegrepen. U wilt uiteraard niet voor verrassingen komen te staan.

Onze monteurs staan altijd voor u klaar. Zij hebben veel ervaring met het aansluiten van nieuwe ketels. Ook bij vragen voorzien ze u graag van deskundig advies. Zo kunnen zij u helpen met de beslissing over het merk en type ketel. Woont u in de omgeving van Tiel en bent u op zoek naar een kwalitatieve CV ketel? Neem dan contact met ons op!

CV-ketel huren Contact opnemen

Advies nodig bij het uitzoeken van uw CV ketel?
Hebt u vragen bij het uitzoeken van de juiste CV ketel? Kom naar onze vernieuwde showroom en ontvang advies van één van onze medewerkers.  Liever op zaterdag of na 17:00 uur? Dat kan! Maak dan een afspraak via 033 – 472 00 33 of via onze onderstaande terugbelservice.