Van Slooten BV logo
Contact & spoedreparaties:
033 - 472 0033
Snelle behandeling van uw aanvraag
Veilig betalen zoals u dat wilt
98% beveelt Technisch Bureau van Slooten aan
Al 80 jaar ketelspecialist

CV ketel Veenendaal, huren of kopen?

Het kopen of huren van een CV ketel kan een lastige beslissing zijn. Vaak is het echter een beslissing die snel genomen moet worden. Bijvoorbeeld wanneer u problemen krijgt met uw oude ketel. Bij Technisch Bureau Van Slooten BV zijn we gespecialiseerd in CV ketels. Onze monteurs helpen u graag bij het kiezen van de juiste oplossing voor uw woning.

Wij leveren vele soorten typen en merken ketels. Bijvoorbeeld CV ketels van Vaillant, Intergas, Atag, Remeha en Nefit. Wanneer wij de CV ketel bij u thuis in Veenendaal komen installeren, zijn die kosten al bij de prijs inbegrepen. Vanzelfsprekend geldt dat ook voor de materiaalkosten. U wilt immers niet voor verrassingen komen te staan.

Wilt u meer informatie over onze service in Veenendaal of advies over de beste oplossing voor uw situatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

CV-ketel huren Contact opnemen

Advies nodig bij het uitzoeken van uw CV ketel?
Hebt u vragen bij het uitzoeken van de juiste CV ketel? Kom naar onze vernieuwde showroom en ontvang advies van één van onze medewerkers.  Liever op zaterdag of na 17:00 uur? Dat kan! Maak dan een afspraak via 033 – 472 00 33 of via onze onderstaande terugbelservice.