Van Slooten BV logo
Contact & spoedreparaties:
033 - 472 0033
Snelle behandeling van uw aanvraag
Veilig betalen zoals u dat wilt
98% beveelt Technisch Bureau van Slooten aan
Al 80 jaar ketelspecialist

CV ketel Vianen, huren of kopen?

Wanneer u in Vianen op zoek bent naar een nieuwe CV ketel, bent u bij Technisch Bureau Van Slooten BV aan het juiste adres. Onze monteurs voorzien u graag van advies. Het kiezen van een nieuwe CV ketel kan namelijk best lastig zijn. U kunt bijvoorbeeld een CV ketel huren of kopen. Daarnaast zijn er allemaal verschillende merken en typen op de markt. Bij Van Slooten beschikken we over een uitgebreid assortiment met onder andere merken zoals Vaillant, Intergas, Atag, Remeha en Nefit.

Wanneer we de CV ketel bij u in Vianen komen installeren zijn die installatie- en materiaalkosten al in de prijs meegerekend. U komt dus niet achteraf voor verrassingen te staan. Wanneer u dat wenst nemen wij ook uw oude CV ketel weer mee. Wel zo prettig.

Wilt u meer informatie over onze service in Vianen of advies over de beste oplossing voor uw situatie? Neem dan contact met ons op!

CV-ketel huren Contact opnemen

Advies nodig bij het uitzoeken van uw CV ketel?
Hebt u vragen bij het uitzoeken van de juiste CV ketel? Kom naar onze vernieuwde showroom en ontvang advies van één van onze medewerkers.  Liever op zaterdag of na 17:00 uur? Dat kan! Maak dan een afspraak via 033 – 472 00 33 of via onze onderstaande terugbelservice.