Van Slooten BV logo
Contact & spoedreparaties:
033 - 472 0033
Snelle behandeling van uw aanvraag
Veilig betalen zoals u dat wilt
98% beveelt Technisch Bureau van Slooten aan
Al 80 jaar ketelspecialist

CV ketel Zeewolde, huren of kopen?

Het aanschaffen van een nieuwe CV ketel kan een moeilijke beslissing zijn. Een CV ketel kopen kan voor grote uitgaven zorgen. Er is echter een andere oplossing: een CV ketel huren. Bij Technisch Bureau Van Slooten BV bent  u dan aan het juiste adres. Bij ons kunt u zowel kopen als een CV ketel huren. Wij leveren zeer kwalitatieve ketels van onder andere Atag, Remeha, Vaillant, Intergas, en Nefit. Wij komen de CV ketel ter plekke bij u in Zeewolde installeren. Wanneer gewenst nemen wij de oude ketel ook weer mee. Uiteraard zijn de installatiekosten en materiaalkosten al verrekend in de prijs. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Dus bent u op zoek naar een nieuwe CV ketel in de omgeving van Zeewolde, neem dan gerust contact met ons op.

Wilt u meer informatie over onze service in Zeewolde of advies over de beste oplossing voor uw situatie? Neem dan contact met ons op!

CV-ketel huren Contact opnemen

Advies nodig bij het uitzoeken van uw CV ketel?
Hebt u vragen bij het uitzoeken van de juiste CV ketel? Kom naar onze vernieuwde showroom en ontvang advies van één van onze medewerkers.  Liever op zaterdag of na 17:00 uur? Dat kan! Maak dan een afspraak via 033 – 472 00 33 of via onze onderstaande terugbelservice.