Van Slooten BV logo
Contact & spoedreparaties:
033 - 472 0033
Snelle behandeling van uw aanvraag
Veilig betalen zoals u dat wilt
88% beveelt Technisch Bureau van Slooten aan
Al 80 jaar ketelspecialist

Doe het zelf tips

Niemand in de kou laten staan. Dat is het motto van Van Slooten. Een storing of klacht proberen wij altijd de zelfde dag nog op te lossen. Maar wij bieden u ook doet het zelf tips om bij voorbeeld zelf uw CV ketel bij te vullen.

Een storing aan de cv-ketel opsporen

Als de verwarming het niet meer doet of u geen warm water meer heeft, kan er sprake zijn van een storing. Bekijk hier de stap-voor-stap instructiefilm om een storing aan de cv-ketel op te sporen.

CV-ketel bijvullen

De verwarming staat hoog en de radiatoren blijven koud. Grote kans dat er te weinig water in de CV-installatie zit. Bekijk hier de stap-voor-stap instructiefilm om een storing aan de cv-ketel op te sporen.

Tips voor de aanschaf van een nieuwe cv-ketel

Met een nieuwe cv-ketel in huis kunt u veel op uw energiekosten besparen. Daarom doet u er goed aan in een nieuwe cv-ketel te investeren. Wij geven u tips waarop u moet letten bij de aanschaf van een nieuwe cv-ketel.

Liever zelf een cv-ketel of radiator plaatsen?

Voor het doe-het-zelf werk leveren wij ketels, radiatoren, onderdelen of complete installatiepakketten. Omdat vele warmtesystemen vaak groot en zwaar zijn bieden wij de mogelijkheid om deze bij u thuis af te komen leveren. Op dit moment voeren wij service uit tot 50 km buiten Amersfoort.