8.6 198 Beoordelingen

De 3 bestverkochte CV-ketels van 2021

De 3 bestverkochte CV-ketels van 2021

De aanschaf van een nieuwe CV-ketel is een flinke investering. Daarom wil je natuurlijk kiezen voor een ketel die goed bij jouw woonsituatie past. Wat voor jou de beste ketel is, hangt af van het verbruik en jouw woonsituatie. In dit artikel vertellen we meer over wat de bestverkochte CV-ketels waren van Van Slooten in 2021.

De beste CV-ketels

1. Remeha Tzerra

Deze ketel is niet alleen de bestverkochte CV-ketels voor Van Slooten, maar komt ook als nummer 1 uit de test van de Consumentenbond. Alle maten, van klein tot groot, leveren zeer krachtige prestaties op.

De ketels uit deze lijn leveren tussen de 11,2 en 18,2 liter warm water per minuut en hebben een CW-waarde van 3 tot en met 5. Daarnaast is deze ketel gemakkelijk te koppelen met duurzame technieken als een zonneboiler, lekker duurzaam! Wij bieden drie ketels aan in deze lijn.

2. Vaillant ecoTEC

De tweede bestverkochte CV-ketels zijn de Vaillant ecoTEC ketels. De ketel is makkelijk uit te breiden met duurzame oplossingen, zoals een warmtepomp. Ook zijn er bij deze ketels een slimme optie te bieden, zoals het constant bereken hoe de ketel zuiniger kan presteren.

De ketels leveren tussen de 12,2 en 23,3 liter water per minuut. Daarnaast hebben ze een CW-waarde tussen de 3 en 6. We bieden in deze lijn vijf ketels.

3. Atag i serie

De derde bestverkochte CV-ketels komen uit de Atag i serie. Deze ketels zijn een doorontwikkeling gebaseerd op de succesvolle Atag e serie.

De ketel levert tussen de 14,3 en 20,5 liter warm water per minuut en hebben een CW-waarde tussen de 4 en 5. Uit deze lijn bieden wij vier ketels.

Alle drie de lijnen hebben verschillende maten ketels. Kleine ketels voor kleinere woningen of appartementen en grote ketels voor grote en vrijstaande woningen met een veeleisende warmwaterbehoefte. Doe hier de keteltest en ontdek welke ketel het beste bij jouw woning past.

De gouden tip!

Wil je de levensduur van je CV-ketel verlengen? Neem dan bij de aanschaf van een nieuwe CV-ketel een vuilscheider. Deze houdt het water in de CV-ketel schoon en vangt het vuil op. Lees hier meer over dit artikel.

Ben jij op zoek naar een nieuwe CV-ketel? Dan ben je bij van Slooten op het juiste adres! Onze specialisten helpen jou graag bij het maken van de juiste keuze.