Contact & spoedreparaties:
033 - 472 0033
Snelle behandeling van uw aanvraag
Veilig betalen zoals u dat wilt
98% beveelt Technisch Bureau van Slooten aan
Al 80 jaar ketelspecialist
v.a. €1130,-
Energie label

Atag A203C

De Atag A203C cw3 cv ketel kenmerkt zich door het hoge rendement en de lage kosten.

De Atag A203C cw3 cv ketel levert het hoogste rendement in zijn klasse. Door het gebruik van duurzame en degelijke materialen en de toepassing van een speciale techniek heeft de ATAG A het hoogste rendement (109,9%) in de markt. Bovendien blijft het rendement van een ATAG cv ketel op hetzelfde hoge niveau tijdens de gehele levensduur van de ketel. Een economische oplossing voor warmte en warmwater. De cv-ketel levert 11 liter water per minuut (op 40 graden).

Inclusief Safety Pack t.w.v. € 159,-

Lees meer
Technisch Bureau Van Slooten is al meer dan 80 jaar dé specialist in centrale verwarming. Wij werken met eigen personeel dat speciaal is opgeleid om bij u de ketel te komen installeren. Daarnaast geven wij u graag deskundig advies voor uw woonsituatie. Heeft u vragen of wilt u vrijbijvend advies? Neem dan gerust contact op via 033 - 472 0033 of kom naar onze vernieuwde showroom in Amersfoort. Op werkdagen is onze showroom geopend van 08:00 tot 17:00 uur. Komt zaterdag of na 17:00 uur u beter uit? Maak dan een afspraak.

Wat zit er bij de montage inbegrepen?

Al onze prijzen zijn inclusief btw en standaard installatie. Onder de standaard installatie verstaan wij de installatie van je cv-ketel en het vervangen wij de inlaatcombinatie, overstort, expansievat en gaskraan. Natuurlijk hoort het installeren van je nieuwe thermostaat ook bij de standaardinstallatie. De genoemde prijzen zijn gebaseerd op het vervangen van een hr-ketel voor een hr-ketel.


Onderhoud aan uw ketel

Wanneer u kiest voor de optie "met all-in abonnement" dan zit het onderhoud bij de prijs inbegrepen. Het contract gaat dan per direct in en bedraagt € 10,- per maand ( prijspeil 2018 ). Dit contract is na 3 jaar vrij opzegbaar en loopt maximaal 15 jaar.

Wanneer u kiest voor de optie “huur” dan zit het onderhoud bij de huurprijs inbegrepen.
Voor dit abonnement betaald u eenmalig € 250,- installatie kosten en € 150,- aansluit materiaal.

Wanneer u kiest voor de optie “koop zonder verplicht contract” dan bied de monteur u na het monteren van de ketel geheel vrijblijvend een contract aan. De eerste 2 jaar heeft u volledige garantie op de ketel en worden er geen onderhoudskosten in rekening gebracht.

Atag A203C
met all-in abonnement

€1130,- (+ € 10,00 p/m)

Dakdoorvoer opties

Het advies van de fabrikant is om tijdens het vervangen van de ketel ook de rookgasafvoer te vervangen. Dat is ook ons advies.


Thermostaat

Wij installeren je nieuwe cv-ketel met de Honeywell Round kamerthermostaat. Wil je liever een andere thermostaat? Maak hieronder je keuze.


U heeft gekozen voor:
Atag A203C
Kopen: All-in abonnement
Standaard installatie Gratis
Extra opties:
Dakdoorvoer: Geen 0
Thermostaat: Honeywell Round kamerthermostaat 0
Totaal eenmalig: 0
Huren: Atag A203C
all-in abonnement 10
Totaal per maand: 10
Bel mij voor advies