Van Slooten BV logo
Contact & spoedreparaties:
033 - 472 0033
Snelle behandeling van uw aanvraag
Veilig betalen zoals u dat wilt
88% beveelt Technisch Bureau van Slooten aan
Al 80 jaar ketelspecialist
Atag A244ec HP van €1440,- v.a. €1340,-
Energie label

Atag A244ec HP

De Atag A244ec HP cw4 cv ketel is de perfecte combiketel om uw woning voordelig en comfortabel te verwarmen.

De Atag A244ec HP cw4 cv ketel heeft een vermogen van 24 kW, geeft 14,3 liter water per minuut bij een warmtecapaciteit van 40 graden en 8 liter water per minuut bij een warmtecapaciteit van 60 graden. De A244Ec HP verwarmingsketel van Atag heeft een gesloten luchttoevoer een is voorzien van een mooi LCD display scherm. De A-serie kenmerkt zich door een hoog rendement, het gebruiksgemak en de lage kosten. Door het gebruik van degelijke materialen en innovatieve ATAG-technieken hebben de A-serie cv-ketels het hoogste rendement in hun klasse. Door de compacte afmetingen en stille werking is de A-serie gemakkelijk te installeren en onderhouden.

Nu inclusief safety pack t.w.v. € 159,- Gratis sticker
  • Afregelen van de cv-ketel
  • Afpersen complete gasleiding
  • Controle leidingwerk op lekkages
  • Koolmonoxidemeting
  • Uitreiking Safety-pack certificaat
  • Rookgas beugelen volgens NEN-eis
Lees meer
Technisch Bureau Van Slooten is al meer dan 80 jaar dé specialist in centrale verwarming. Wij werken met eigen personeel dat speciaal is opgeleid om bij u de ketel te komen installeren. Daarnaast geven wij u graag deskundig advies voor uw woonsituatie. Heeft u vragen of wilt u vrijbijvend advies? Neem dan gerust contact op via 033 - 472 0033 of kom naar onze vernieuwde showroom in Amersfoort. Op werkdagen is onze showroom geopend van 08:00 tot 17:00 uur. Komt zaterdag of na 17:00 uur u beter uit? Maak dan een afspraak.
Voorjaarsactie €100,- korting geldig tm 31 mei 2020


Wat zit er bij de montage inbegrepen?

Al onze prijzen zijn inclusief btw en standaard installatie. Onder de standaard installatie verstaan wij de installatie van je cv-ketel en het vervangen wij de inlaatcombinatie, overstort, expansievat en gaskraan. Natuurlijk hoort het installeren van je nieuwe thermostaat ook bij de standaardinstallatie. De genoemde prijzen zijn gebaseerd op het vervangen van een hr-ketel voor een hr-ketel.


Onderhoud aan uw ketel

Wanneer u kiest voor de optie "met all-in abonnement" dan zit het onderhoud bij de prijs inbegrepen. Het contract gaat dan per direct in en bedraagt € 12,- per maand ( prijspeil 2020 ). Dit contract is na 3 jaar vrij opzegbaar en loopt maximaal 15 jaar.

Wanneer u kiest voor de optie “huur” dan zit het onderhoud bij de huurprijs inbegrepen.
Voor dit abonnement betaald u eenmalig € 250,- installatie kosten en € 150,- aansluit materiaal.

Wanneer u kiest voor de optie “koop zonder verplicht contract” dan bied de monteur u na het monteren van de ketel geheel vrijblijvend een contract aan. De eerste 2 jaar heeft u volledige garantie op de ketel en worden er geen onderhoudskosten in rekening gebracht.


Dakdoorvoer opties

Het advies van de fabrikant is om tijdens het vervangen van de ketel ook de rookgasafvoer te vervangen. Dat is ook ons advies.


Thermostaat

Wij installeren je nieuwe cv-ketel met de Honeywell Round kamerthermostaat. Wil je liever een andere thermostaat? Maak hieronder je keuze.


De Atag A244ec HP bij Van Slooten b.v.

Wilt u graag een cv ketel met een hoog warmte comfort, een maximaal gebruiksgemak en eindeloze mogelijkheden? Kies voor de Atag A244ec HP. Van Slooten b.v. heeft deze HR ketel ruim op voorraad. Komt u uit de omgeving van Hilversum, Bussum, Huizen, Soest, Zeist of Utrecht? Kom langs in onze ruime showroom en laat u adviseren door een echte expert!

 

U heeft gekozen voor:
Atag A244ec HP
Kopen: All-in abonnement
Standaard installatieGratis
Extra opties:
Dakdoorvoer: Geen0
Thermostaat: Honeywell Round kamerthermostaat0
Totaal eenmalig:0
Huren: Atag A244ec HP
all-in abonnement12
Totaal per maand:12
Bel mij voor advies
?>