Van Slooten BV logo
Contact & spoedreparaties:
033 - 472 0033
Snelle behandeling van uw aanvraag
Veilig betalen zoals u dat wilt
98% beveelt Technisch Bureau van Slooten aan
Al 80 jaar ketelspecialist
Atag A285C v.a. €1469,-
Energie label

Atag A285C

De Atag A285C cw5 cv ketel is de perfecte keuze voor optimaal warmtecomfort.

De Atag A285C cw5 cv ketel heeft een hoog rendement en een vermogen van 32 kW. De A285C geeft 17,9 liter water per minuut bij een warmtecapaciteit van 40 graden en 10 liter water per minuut bij een warmtecapaciteit van 60 graden. De Atag cv-ketel is voorzien van een gesloten luchttoevoer en een kunststof spatwaterdichte mantel. Tevens is deze verwarmingsketel voorzien van een luxe LCD display. Door zijn compacte formaat is de ketel perfect in kleine ruimtes te plaatsen en dus geschikt voor alle type woningen. De A-serie van ATAG is een echte alleskunner en kan met gemak grote hoeveelheden warm water leveren.

 

Nu inclusief safety pack t.w.v. € 159,- Gratis sticker
  • Afregelen van de cv-ketel
  • Afpersen complete gasleiding
  • Controle leidingwerk op lekkages
  • Koolmonoxidemeting
  • Uitreiking Safety-pack certificaat
  • Rookgas beugelen volgens NEN-eis
Lees meer
Technisch Bureau Van Slooten is al meer dan 80 jaar dé specialist in centrale verwarming. Wij werken met eigen personeel dat speciaal is opgeleid om bij u de ketel te komen installeren. Daarnaast geven wij u graag deskundig advies voor uw woonsituatie. Heeft u vragen of wilt u vrijbijvend advies? Neem dan gerust contact op via 033 - 472 0033 of kom naar onze vernieuwde showroom in Amersfoort. Op werkdagen is onze showroom geopend van 08:00 tot 17:00 uur. Komt zaterdag of na 17:00 uur u beter uit? Maak dan een afspraak.


Wat zit er bij de montage inbegrepen?

Al onze prijzen zijn inclusief btw en standaard installatie. Onder de standaard installatie verstaan wij de installatie van je cv-ketel en het vervangen wij de inlaatcombinatie, overstort, expansievat en gaskraan. Natuurlijk hoort het installeren van je nieuwe thermostaat ook bij de standaardinstallatie. De genoemde prijzen zijn gebaseerd op het vervangen van een hr-ketel voor een hr-ketel.


Onderhoud aan uw ketel

Wanneer u kiest voor de optie "met all-in abonnement" dan zit het onderhoud bij de prijs inbegrepen. Het contract gaat dan per direct in en bedraagt € 10,- per maand ( prijspeil 2018 ). Dit contract is na 3 jaar vrij opzegbaar en loopt maximaal 15 jaar.

Wanneer u kiest voor de optie “huur” dan zit het onderhoud bij de huurprijs inbegrepen.

Wanneer u kiest voor de optie “koop zonder verplicht contract” dan bied de monteur u na het monteren van de ketel geheel vrijblijvend een contract aan. De eerste 2 jaar heeft u volledige garantie op de ketel en worden er geen onderhoudskosten in rekening gebracht.


Dakdoorvoer opties

Het advies van de fabrikant is om tijdens het vervangen van de ketel ook de rookgasafvoer te vervangen. Dat is ook ons advies.


Thermostaat

Wij installeren je nieuwe cv-ketel met de Honeywell Round kamerthermostaat. Wil je liever een andere thermostaat? Maak hieronder je keuze.


Koop de ATAG A285C CW5 bij Van Slooten b.v.

Staat u op het punt om een Atag A285C te kopen? Kom naar de showroom van Van Slooten b.v. Hier staan alle combi HR ketels van Atag voor u uitgestald. Dus woont u in de omgeving van Bussum, Huizen, Hilversum, Soest, Zeist of Utrecht? Kom dan gauw eens langs.

 

U heeft gekozen voor:
Atag A285C
Kopen: All-in abonnement
Standaard installatieGratis
Extra opties:
Dakdoorvoer: Geen0
Thermostaat: Honeywell Round kamerthermostaat0
Totaal eenmalig:0
Huren: Atag A285C
all-in abonnement10
Totaal per maand:10
Bel mij voor advies
?>