Van Slooten BV logo
Contact & spoedreparaties:
033 - 472 0033
Snelle behandeling van uw aanvraag
Veilig betalen zoals u dat wilt
88% beveelt Technisch Bureau van Slooten aan
Al 80 jaar ketelspecialist
Intergas HRE-A 24-18 van €1200,- v.a. €1100,-
Energie label

Intergas HRE-A 24-18

De Intergas HRE-A 24-18 cw3 cv-ketel is een milieuvriendelijke hr ketel met een zeer laag gasverbruik.

De Intergas HRE-A 24-18 cw3 cv-ketel is een compacte designtoestel waar een hoog rendement op tapwater met een hoog rendement op verwarming wordt gecombineerd. Dit wordt Dubbel HR genoemd. De verwarmingsketel is voorzien van een A label pomp en levert 6 liter water per minuut op 60°C en 10 liter water per minuut op 40°C (gemengd). Ook is de ketel voorzien van een traploos modulerende regeling en een zelflerende ECO-stand. Hiermee wordt automatisch de warmhoudfunctie van het warmwater in- of uitgeschakeld. De HRE 24-18 kan gemakkelijk een gemiddelde woning verwarmen en levert ruime hoeveelheden warmwater. De Intergas HRE Kombi Kompakt is eenvoudig in gebruik en onderhoudsvriendelijk.

Nu inclusief safety pack t.w.v. € 159,- Gratis sticker
 • Afregelen van de cv-ketel
 • Afpersen complete gasleiding
 • Controle leidingwerk op lekkages
 • Koolmonoxidemeting
 • Uitreiking Safety-pack certificaat
 • Rookgas beugelen volgens NEN-eis
Lees meer
Technisch Bureau Van Slooten is al meer dan 80 jaar dé specialist in centrale verwarming. Wij werken met eigen personeel dat speciaal is opgeleid om bij u de ketel te komen installeren. Daarnaast geven wij u graag deskundig advies voor uw woonsituatie. Heeft u vragen of wilt u vrijbijvend advies? Neem dan gerust contact op via 033 - 472 0033 of kom naar onze vernieuwde showroom in Amersfoort. Op werkdagen is onze showroom geopend van 08:00 tot 17:00 uur. Komt zaterdag of na 17:00 uur u beter uit? Maak dan een afspraak.
Voorjaarsactie €100,- korting geldig tm 31 mei 2020


Wat zit er bij de montage inbegrepen?

Al onze prijzen zijn inclusief btw en standaard installatie. Onder de standaard installatie verstaan wij de installatie van je cv-ketel en het vervangen wij de inlaatcombinatie, overstort, expansievat en gaskraan. Natuurlijk hoort het installeren van je nieuwe thermostaat ook bij de standaardinstallatie. De genoemde prijzen zijn gebaseerd op het vervangen van een hr-ketel voor een hr-ketel.


Onderhoud aan uw ketel

Wanneer u kiest voor de optie "met all-in abonnement" dan zit het onderhoud bij de prijs inbegrepen. Het contract gaat dan per direct in en bedraagt € 12,- per maand ( prijspeil 2020 ). Dit contract is na 3 jaar vrij opzegbaar en loopt maximaal 15 jaar.

Wanneer u kiest voor de optie “huur” dan zit het onderhoud bij de huurprijs inbegrepen.

Wanneer u kiest voor de optie “koop zonder verplicht contract” dan bied de monteur u na het monteren van de ketel geheel vrijblijvend een contract aan. De eerste 2 jaar heeft u volledige garantie op de ketel en worden er geen onderhoudskosten in rekening gebracht.


Dakdoorvoer opties

Het advies van de fabrikant is om tijdens het vervangen van de ketel ook de rookgasafvoer te vervangen. Dat is ook ons advies.


Extra klep bij vloerverwarming

Een cv-ketel van Intergas is aan te sluiten op elke type afgiftesysteem. Hij werkt prima op radiatoren en convectoren. Als u vloerverwarming heeft dan moeten we een klep plaatsen om de ketel optimaal te laten werken met uw vloerverwarming. Als we deze klep plaatsen dan werkt de ketel uitstekend. Heb je geen vloerverwarming? Dan hoef je hier niets aan te vinken.


Thermostaat

Wij installeren je nieuwe cv-ketel met de Honeywell Round. Wil je liever een andere thermostaat? Maak hieronder je keuze.


Intergas hr ketel nodig? Kom naar Van Slooten b.v. in Amersfoort

De Intergas Kombi Kompakt HRE A 24-18 cv-ketels zijn verkrijgbaar bij Van Slooten b.v. Komt u uit de buurt van Hilversum, Bussum, Eemnes of Amersfoort? Kom langs in onze ruime showroom in Amersfoort. Hier staan alle Intergas hr ketels voor u klaar tegen een zeer scherpe prijs.

Kenmerken Intergas HRE 24-18 cv-ketel:

 • Hoogste HR-klasse HR 107
 • HR warm water; jaar tap rendement 89,2%
 • Zeer laag gasverbruik
 • Milieuvriendelijk: Gaskeur Schonere Verbranding
 • Comfort warmwaterklasse CW3
 • 6 liter per minuut (60°C)
 • 10 liter per minuut (40°C gemengd)
 • Voorzien van zelflerende ECO-stand
 • Tot 15 jaar fabrieksgarantie op de warmtewisselaar

Deze aanbieding is geldig indien u al een wandketel heeft en alle aansluiting tot op maximaal 1 meter van de nieuwe ketel aanwezig zijn.

 

U heeft gekozen voor:
Intergas HRE-A 24-18
Kopen: All-in abonnement
Standaard installatieGratis
Extra opties:
Dakdoorvoer: Geen0
Vloerverwarming: Nee0
Thermostaat: Honeywell Round0
Totaal eenmalig:0
Huren: Intergas HRE-A 24-18
all-in abonnement12
Totaal per maand:12
Bel mij voor advies
?>