Van Slooten BV logo
Contact & spoedreparaties:
033 - 472 0033
Snelle behandeling van uw aanvraag
Veilig betalen zoals u dat wilt
88% beveelt Technisch Bureau van Slooten aan
Al 80 jaar ketelspecialist
Intergas HRE-A 28-24 van €1334,- v.a. €1234,-
Energie label

Intergas HRE-A 28-24

De Intergas HRE-A 28-24 cw4 cv-ketel heeft een zeer laag gasverbruik.

De Intergas HRE-A 28-24 cw4 cv-ketel combineert een hoog rendement op verwarming met een hoog rendement op tapwater, dit wordt dubbel HR genoemd. De combiketel die echt alles combineert. De cv-ketel levert 7,5 liter water (op 60 graden) en 12,5 liter water op 40 graden (gemengd). Met de traploos modulerende regeling wordt het vermogen van de cv-ketel automatisch aangepast aan de warmtebehoefte. Met de zelflerende ECO-comfortschakelaar wordt de warmhoudfunctie van de warmwater automatisch in- of uitgeschakeld. De HRE-A cv-ketel van Intergas is voorzien van een A-label pomp en is naast zuinig ook milieuvriendelijk. Door zijn compacte formaat is deze ook makkelijk te installeren. Met de Intergas Kombi Kompact HRE-A bent u verzekerd van behaaglijke warmte en de gewenste hoeveelheid warmwater in uw woning.

Nu inclusief safety pack t.w.v. € 159,- Gratis sticker
 • Afregelen van de cv-ketel
 • Afpersen complete gasleiding
 • Controle leidingwerk op lekkages
 • Koolmonoxidemeting
 • Uitreiking Safety-pack certificaat
 • Rookgas beugelen volgens NEN-eis
Lees meer
Technisch Bureau Van Slooten is al meer dan 80 jaar dé specialist in centrale verwarming. Wij werken met eigen personeel dat speciaal is opgeleid om bij u de ketel te komen installeren. Daarnaast geven wij u graag deskundig advies voor uw woonsituatie. Heeft u vragen of wilt u vrijbijvend advies? Neem dan gerust contact op via 033 - 472 0033 of kom naar onze vernieuwde showroom in Amersfoort. Op werkdagen is onze showroom geopend van 08:00 tot 17:00 uur. Komt zaterdag of na 17:00 uur u beter uit? Maak dan een afspraak.
Voorjaarsactie €100,- korting geldig tm 31 mei 2020


Wat zit er bij de montage inbegrepen?

Al onze prijzen zijn inclusief btw en standaard installatie. Onder de standaard installatie verstaan wij de installatie van je cv-ketel en het vervangen wij de inlaatcombinatie, overstort, expansievat en gaskraan. Natuurlijk hoort het installeren van je nieuwe thermostaat ook bij de standaardinstallatie. De genoemde prijzen zijn gebaseerd op het vervangen van een hr-ketel voor een hr-ketel.


Onderhoud aan uw ketel

Wanneer u kiest voor de optie "met all-in abonnement" dan zit het onderhoud bij de prijs inbegrepen. Het contract gaat dan per direct in en bedraagt € 12,- per maand ( prijspeil 2020 ). Dit contract is na 3 jaar vrij opzegbaar en loopt maximaal 15 jaar.

Wanneer u kiest voor de optie “huur” dan zit het onderhoud bij de huurprijs inbegrepen.

Wanneer u kiest voor de optie “koop zonder verplicht contract” dan bied de monteur u na het monteren van de ketel geheel vrijblijvend een contract aan. De eerste 2 jaar heeft u volledige garantie op de ketel en worden er geen onderhoudskosten in rekening gebracht.


Dakdoorvoer opties

Het advies van de fabrikant is om tijdens het vervangen van de ketel ook de rookgasafvoer te vervangen. Dat is ook ons advies.


Extra klep bij vloerverwarming

Een cv-ketel van Intergas is aan te sluiten op elke type afgiftesysteem. Hij werkt prima op radiatoren en convectoren. Als u vloerverwarming heeft dan moeten we een klep plaatsen om de ketel optimaal te laten werken met uw vloerverwarming. Als we deze klep plaatsen dan werkt de ketel uitstekend. Heb je geen vloerverwarming? Dan hoef je hier niets aan te vinken.


Thermostaat

Wij installeren je nieuwe cv-ketel met de Honeywell Round. Wil je liever een andere thermostaat? Maak hieronder je keuze.


De Intergas HRE-A 28/24 bij Van Slooten b.v.

Van Slooten b.v. heeft Intergas HRE-A 28/24 cv ketels ruim op voorraad in de showroom in Amersfoort. Dus komt u uit de buurt van Eemnes, Huizen, Hilversum, Soest, Zeist of Utrecht, kom dan snel langs in de showroom en koop uw Intergas cv ketel daar.

Kenmerken Intergas HRE-A 28/24 cv-ketel:

 • Hoogste HR-klasse HR 107
 • HR warm water; jaar tap rendement 93,9%
 • Zeer laag gasverbruik
 • Milieuvriendelijk: Gaskeur Schonere Verbranding
 • Comfort warmwaterklasse CW4
 • 7,5 liter per minuut (60°C)
 • 12,5 liter per minuut (40°C gemengd)
 • Voorzien van zelflerende ECO-stand
 • Tot 15 jaar fabrieksgarantie op de warmtewisselaar

Deze aanbieding is geldig indien u al een wandketel heeft en alle aansluiting tot op maximaal 1 meter van de nieuwe ketel aanwezig zijn.

 

U heeft gekozen voor:
Intergas HRE-A 28-24
Kopen: All-in abonnement
Standaard installatieGratis
Extra opties:
Dakdoorvoer: Geen0
Vloerverwarming: Nee0
Thermostaat: Honeywell Round0
Totaal eenmalig:0
Huren: Intergas HRE-A 28-24
all-in abonnement12
Totaal per maand:12
Bel mij voor advies
?>