Van Slooten BV logo
Contact & spoedreparaties:
033 - 472 0033
Snelle behandeling van uw aanvraag
Veilig betalen zoals u dat wilt
88% beveelt Technisch Bureau van Slooten aan
Al 80 jaar ketelspecialist
Intergas Prestige van €1824,- v.a. €1724,-
Energie label

Intergas Prestige

De Intergas Prestige cw6 cv-ketel blinkt uit in design en techniek.

De Intergas Prestige cw6 cv-ketel is enorm zuinig en uitgevoerd met het unieke Quickfill®-systeem. Zo beschikt u direct over veel warm water. De traploos modulerende regeling reageert automatisch op uw warmtebehoefte. Dit zorgt voor een zeer gelijkmatige en behaaglijke warmte in uw woning, bij verbluffend gunstige energieprestaties. Intergas kwam als eerste met dubbel HR. Hoog Rendement op zowel verwarming als warm water. Dubbel HR is mogelijk dankzij de gepatenteerde aluminium warmtewisselaar met gescheiden koperen circuits. Deze zorgen ervoor dat ook de energieprestaties van het warmwater-circuit naar HR-niveau worden getild. Met een rendement van maar liefst 109% voldoet de Intergas Prestige aan de allerhoogste HR-classificatie. In combinatie met het hoge rendement van het warm water levert dat een uitzonderlijk gunstig energieverbruik op. Zeer lage stookkosten dus, in combinatie met een milieuvriendelijk lage CO2-uitstoot.

Nu inclusief safety pack t.w.v. € 159,- Gratis sticker
 • Afregelen van de cv-ketel
 • Afpersen complete gasleiding
 • Controle leidingwerk op lekkages
 • Koolmonoxidemeting
 • Uitreiking Safety-pack certificaat
 • Rookgas beugelen volgens NEN-eis
Lees meer
Technisch Bureau Van Slooten is al meer dan 80 jaar dé specialist in centrale verwarming. Wij werken met eigen personeel dat speciaal is opgeleid om bij u de ketel te komen installeren. Daarnaast geven wij u graag deskundig advies voor uw woonsituatie. Heeft u vragen of wilt u vrijbijvend advies? Neem dan gerust contact op via 033 - 472 0033 of kom naar onze vernieuwde showroom in Amersfoort. Op werkdagen is onze showroom geopend van 08:00 tot 17:00 uur. Komt zaterdag of na 17:00 uur u beter uit? Maak dan een afspraak.
Voorjaarsactie €100,- korting geldig tm 31 mei 2020


Wat zit er bij de montage inbegrepen?

Al onze prijzen zijn inclusief btw en standaard installatie. Onder de standaard installatie verstaan wij de installatie van je cv-ketel en het vervangen wij de inlaatcombinatie, overstort, expansievat en gaskraan. Natuurlijk hoort het installeren van je nieuwe thermostaat ook bij de standaardinstallatie. De genoemde prijzen zijn gebaseerd op het vervangen van een hr-ketel voor een hr-ketel.


Onderhoud aan uw ketel

Wanneer u kiest voor de optie "met all-in abonnement" dan zit het onderhoud bij de prijs inbegrepen. Het contract gaat dan per direct in en bedraagt € 12,- per maand ( prijspeil 2020 ). Dit contract is na 3 jaar vrij opzegbaar en loopt maximaal 15 jaar.

Wanneer u kiest voor de optie “huur” dan zit het onderhoud bij de huurprijs inbegrepen.

Wanneer u kiest voor de optie “koop zonder verplicht contract” dan bied de monteur u na het monteren van de ketel geheel vrijblijvend een contract aan. De eerste 2 jaar heeft u volledige garantie op de ketel en worden er geen onderhoudskosten in rekening gebracht.


Dakdoorvoer opties

Het advies van de fabrikant is om tijdens het vervangen van de ketel ook de rookgasafvoer te vervangen. Dat is ook ons advies.


Extra klep bij vloerverwarming

Een cv-ketel van Intergas is aan te sluiten op elke type afgiftesysteem. Hij werkt prima op radiatoren en convectoren. Als u vloerverwarming heeft dan moeten we een klep plaatsen om de ketel optimaal te laten werken met uw vloerverwarming. Als we deze klep plaatsen dan werkt de ketel uitstekend. Heb je geen vloerverwarming? Dan hoef je hier niets aan te vinken.


Thermostaat

Wij installeren je nieuwe cv-ketel met de Honeywell Round. Wil je liever een andere thermostaat? Maak hieronder je keuze.


De Intergas Prestige CW6 cv-ketel bij Van Slooten b.v.

De Intergas Prestige biedt niet alleen HR in centrale verwarming, maar ook in warm water en dat merkt u in uw energierekening. De ketel werkt zowel op aan/uit thermostaten en ook op modulerende kamerthermostaten volgens het OpenTherm protocol.

Van Slooten b.v. uit Amersfoort heeft de Intergas Prestige CW6 hr ketel ruim op voorraad staan in de showroom. Komt u uit de omgeving Bussum, Hilversum, Huizen, Eemnes, Zeist, Soest, Baarn of Utrecht? Kom dan snel langs en laat u adviseren welke Intergas cv ketel geschikt is voor uw huishouden. Wilt u liever een cv-ketel huren? Ook dat kan.

Kenmerken Intergas Prestige CW6:

 • Nominaal vermogen bij 80/60: 7,0 ~ 26,2 kW
 • Comfort warmwaterklasse 6
 • Gaskeurlabels: HR107, HRww, CW6, SV, NZ
 • 12 liter per minuut (60°C)
 • 20 liter per minuut (40°C gemengd)
 • Gebruiksrendement HR warm water 84%
 • Jaartaprendement EPN: 0,75
 • Kamerthermostaat: modulerend (OT) of aan/uit
 • RGA/LTV universeel: 2 x 80 (concentrisch mogelijk met adapter)

Deze aanbieding is geldig indien u al een wandketel heeft en alle aansluiting tot op maximaal 1 meter van de nieuwe ketel aanwezig zijn.

U heeft gekozen voor:
Intergas Prestige
Kopen: All-in abonnement
Standaard installatieGratis
Extra opties:
Dakdoorvoer: Geen0
Vloerverwarming: Nee0
Thermostaat: Honeywell Round0
Totaal eenmalig:0
Huren: Intergas Prestige
all-in abonnement12
Totaal per maand:12
Bel mij voor advies
?>