Contact & spoedreparaties:
033 - 472 0033
Snelle behandeling van uw aanvraag
Veilig betalen zoals u dat wilt
98% beveelt Technisch Bureau van Slooten aan
Al 80 jaar ketelspecialist
v.a. €1084,-
Energie label

Nefit ProLine NxT HRC 30

De Nefit ProLine NxT HRC 30 cw5 cv-ketel is uniek in zijn soort: het is niet zomaar een kleine combiketel, maar in alle opzichten een klasse beter dan vergelijkbare toestellen.

De Nefit ProLine NxT HRC 30 cw5 cv-ketel bewijst dat heel klein ook heel slim kan zijn. Ondanks zijn kleine formaat levert dit toestel prestaties van formaat. Uitgerust met de nieuwste technieken is de ProLine NxT HRC 30 CW5 nóg zuiniger met energie. Het lage verbruik zorgt bovendien voor een geringere uitstoot van vervuilende stoffen. Ook in dat opzicht is de ProLine NxT een verantwoorde keuze voor jarenlang comfort. Deze Nefit ketel heeft het gaskeurlabel CW5. De ProLine NxT verwarmingsketel is nóg zuiniger met energie dan de vorige generatie HR-ketels. Met extra hoog rendement op cv en warm water, een zeer laag standby-verbruik en zijn Low Energy pomp (tot 75% zuiniger) voldoet het toestel ruimschoots aan de nieuwste energierichtlijnen (2015). De Nefit ProLine NxT HRC is zonder extra aanpassing geschikt voor uitbreiding met duurzame systemen.
Lees meer
Technisch Bureau Van Slooten is al meer dan 80 jaar dé specialist in centrale verwarming. Wij werken met eigen personeel dat speciaal is opgeleid om bij u de ketel te komen installeren. Daarnaast geven wij u graag deskundig advies voor uw woonsituatie. Heeft u vragen of wilt u vrijbijvend advies? Neem dan gerust contact op via 033 - 472 0033 of kom naar onze vernieuwde showroom in Amersfoort. Op werkdagen is onze showroom geopend van 08:00 tot 17:00 uur. Komt zaterdag of na 17:00 uur u beter uit? Maak dan een afspraak.
Prijs is inclusief €100,- Cashback actie

Wat zit er bij de montage inbegrepen?

Al onze prijzen zijn inclusief btw en standaard installatie. Onder de standaard installatie verstaan wij de installatie van je cv-ketel en het vervangen wij de inlaatcombinatie, overstort, expansievat en gaskraan. Natuurlijk hoort het installeren van je nieuwe thermostaat ook bij de standaardinstallatie. De genoemde prijzen zijn gebaseerd op het vervangen van een hr-ketel voor een hr-ketel.


Onderhoud aan uw ketel

Wanneer u kiest voor de optie "met all-in abonnement" dan zit het onderhoud bij de prijs inbegrepen. Het contract gaat dan per direct in en bedraagt € 10,- per maand ( prijspeil 2017 ). Dit contract is na 3 jaar vrij opzegbaar en loopt maximaal 15 jaar.

Wanneer u kiest voor de optie “huur” dan zit het onderhoud bij de huurprijs inbegrepen.

Wanneer u kiest voor de optie “koop zonder verplicht contract” dan bied de monteur u na het monteren van de ketel geheel vrijblijvend een contract aan. De eerste 2 jaar heeft u volledige garantie op de ketel en worden er geen onderhoudskosten in rekening gebracht.

Nefit ProLine NxT HRC 30
met all-in abonnement

€1084,- (+ € 10,00 p/m)

Dakdoorvoer opties

Het advies van de fabrikant is om tijdens het vervangen van de ketel ook de rookgasafvoer te vervangen. Dat is ook ons advies.


Thermostaat

Wij installeren je nieuwe cv-ketel met de ModuLine 1000. Wil je liever een andere thermostaat? Maak hieronder je keuze.


U heeft gekozen voor:
Nefit ProLine NxT HRC 30
Kopen: All-in abonnement
Standaard installatie Gratis
Extra opties:
Dakdoorvoer: Geen 0
Thermostaat: Nefit Easy slimme thermostaat 0
Totaal eenmalig: 0
Huren: Nefit ProLine NxT HRC 30
all-in abonnement 10
Totaal per maand: 10
Bel mij voor advies