Van Slooten BV logo
Contact & spoedreparaties:
033 - 472 0033
Snelle behandeling van uw aanvraag
Veilig betalen zoals u dat wilt
88% beveelt Technisch Bureau van Slooten aan
Al 80 jaar ketelspecialist
Nefit Trendline II Aquapower Plus HRC 30 van €2280,- v.a. €2105,-
Energie label

Nefit Trendline II Aquapower Plus HRC 30

De Nefit Trendline Aquapower Plus HRC30 cw6 cv-ketel is een prachtige allrounder onder de HR-ketels.

De Nefit Trendline Aquapower Plus HRC30 cw6 cv-ketel heeft een vermogen van 29,9 Kw en 23 liter tapwater per minuut. Met de High Speed warmtewisselaar bent u verzekerd van een snelle levering van warm water. Daarnaast is deze fraaie verwarmingsketel voorzien van zelflerende software die voor u de beste combinatie tussen energiebesparing en comfort berekend. Daarnaast is de De Trendline II van Nefit de stilste ketel in zijn klasse en kan hij eenvoudig aan de wand gemonteerd worden. De TrendLine II behoort tot de nieuwe generatie hoogwaardige HR-ketels van Nefit met het meest compacte formaat. De Trendline II is de meest energiezuinige combiketel met lekker veel warm water op voorraad.

Nu inclusief safety pack t.w.v. € 159,- Gratis sticker
  • Afregelen van de cv-ketel
  • Afpersen complete gasleiding
  • Controle leidingwerk op lekkages
  • Koolmonoxidemeting
  • Uitreiking Safety-pack certificaat
  • Rookgas beugelen volgens NEN-eis
Lees meer
Technisch Bureau Van Slooten is al meer dan 80 jaar dé specialist in centrale verwarming. Wij werken met eigen personeel dat speciaal is opgeleid om bij u de ketel te komen installeren. Daarnaast geven wij u graag deskundig advies voor uw woonsituatie. Heeft u vragen of wilt u vrijbijvend advies? Neem dan gerust contact op via 033 - 472 0033 of kom naar onze vernieuwde showroom in Amersfoort. Op werkdagen is onze showroom geopend van 08:00 tot 17:00 uur. Komt zaterdag of na 17:00 uur u beter uit? Maak dan een afspraak.
Voorjaarsactie €100,- korting geldig tm 31 mei 2020 en inclusief € 75,- Nefit cashback actie


Wat zit er bij de montage inbegrepen?

Al onze prijzen zijn inclusief btw en standaard installatie. Onder de standaard installatie verstaan wij de installatie van je cv-ketel en het vervangen wij de inlaatcombinatie, overstort, expansievat en gaskraan. Natuurlijk hoort het installeren van je nieuwe thermostaat ook bij de standaardinstallatie. De genoemde prijzen zijn gebaseerd op het vervangen van een hr-ketel voor een hr-ketel.


Onderhoud aan uw ketel

Wanneer u kiest voor de optie "met all-in abonnement" dan zit het onderhoud bij de prijs inbegrepen. Het contract gaat dan per direct in en bedraagt € 12,- per maand ( prijspeil 2020 ). Dit contract is na 3 jaar vrij opzegbaar en loopt maximaal 15 jaar.

Wanneer u kiest voor de optie “huur” dan zit het onderhoud bij de huurprijs inbegrepen.

Wanneer u kiest voor de optie “koop zonder verplicht contract” dan bied de monteur u na het monteren van de ketel geheel vrijblijvend een contract aan. De eerste 2 jaar heeft u volledige garantie op de ketel en worden er geen onderhoudskosten in rekening gebracht.


Dakdoorvoer opties

Het advies van de fabrikant is om tijdens het vervangen van de ketel ook de rookgasafvoer te vervangen. Dat is ook ons advies.


Thermostaat

Wij installeren je nieuwe cv-ketel met de ModuLine 1000. Wil je liever een andere thermostaat? Maak hieronder je keuze.


De Nefit Trendline II Aquapower Plus HRC30 cw6 bij Van Slooten b.v.

Deze Nefit Trendline Aquapower Plus HRC30 cw6 HR ketel koopt u voordelig bij Van Slooten b.v. Woont u in Hilversum, Bussum, Eemnes, Baarn, Zeist, Soest, Huizen of Utrecht? Kom dan snel naar onze showroom in Amersfoort en laat u verrassen door ons scherp geprijsde aanbod cv-ketels. Onze experts informeren u graag over de mogelijkheden van de HRC30 cw6, zodat u kunt bepalen of dit de beste oplossing voor uw woning is.

Naast de Netfit CW6 vindt u bij ons ook alle andere top cv-ketels van Netfit. Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van de perfecte ketel voor uw situatie. Bent u niet in staat om naar de showroom te komen? Laat u dan gerust terugbellen door een van onze experts voor vrijblijvend advies. Wist u al dat alle prijzen die u op de website ziet inclusief de BTW, montage en materiaal zijn? Geen verrassingen achteraf dus.

 

U heeft gekozen voor:
Nefit Trendline II Aquapower Plus HRC 30
Kopen: All-in abonnement
Standaard installatieGratis
Extra opties:
Dakdoorvoer: Geen0
Thermostaat: Moduline 1000 kamerthermostaat0
Totaal eenmalig:0
Huren: Nefit Trendline II Aquapower Plus HRC 30
all-in abonnement12
Totaal per maand:12
Bel mij voor advies
?>