Van Slooten BV logo
Contact & spoedreparaties:
033 - 472 0033
Snelle behandeling van uw aanvraag
Veilig betalen zoals u dat wilt
88% beveelt Technisch Bureau van Slooten aan
Al 80 jaar ketelspecialist
Remeha Calenta 28c ACE van €1600,- v.a. €1500,-
Energie label

Remeha Calenta 28c ACE

De Remeha Calenta 28c ACE cw4 cv-ketel is een energiezuinige cv wandketel die betrouwbaar is en zorgt voor optimale prestaties. Deze kwaliteitsketel van Remeha is onderhoudsvriendelijk en luxe uitgevoerd met LED-binnenverlichting, snelsluitingen en een tri-color LCD-display. De Calenta 28c ACE is prima geschikt voor gemiddelde tot grotere huishoudens, zoals een tussenwoning of een hoekwoning met gemiddeld douche- of keukengebruik of voor het vullen van een kleiner bad. De 28c ACE heeft een vermogen van 25,5kW en geeft 13,7 liter water per minuut bij een warmwatercapaciteit van 40 graden en 8,2 liter water per minuut bij een warmwatercapaciteit van 60 graden. Leverbaar als CW4, CW5 en CW6 combiketel.

Nu inclusief safety pack t.w.v. € 159,- Gratis sticker
  • Afregelen van de cv-ketel
  • Afpersen complete gasleiding
  • Controle leidingwerk op lekkages
  • Koolmonoxidemeting
  • Uitreiking Safety-pack certificaat
  • Rookgas beugelen volgens NEN-eis
Lees meer
Technisch Bureau Van Slooten is al meer dan 80 jaar dé specialist in centrale verwarming. Wij werken met eigen personeel dat speciaal is opgeleid om bij u de ketel te komen installeren. Daarnaast geven wij u graag deskundig advies voor uw woonsituatie. Heeft u vragen of wilt u vrijbijvend advies? Neem dan gerust contact op via 033 - 472 0033 of kom naar onze vernieuwde showroom in Amersfoort. Op werkdagen is onze showroom geopend van 08:00 tot 17:00 uur. Komt zaterdag of na 17:00 uur u beter uit? Maak dan een afspraak.
Voorjaarsactie €100,- korting geldig tm 31 mei 2020


Wat zit er bij de montage inbegrepen?

Al onze prijzen zijn inclusief btw en standaard installatie. Onder de standaard installatie verstaan wij de installatie van je cv-ketel en het vervangen wij de inlaatcombinatie, overstort, expansievat en gaskraan. Natuurlijk hoort het installeren van je nieuwe thermostaat ook bij de standaardinstallatie. De genoemde prijzen zijn gebaseerd op het vervangen van een hr-ketel voor een hr-ketel.


Onderhoud aan uw ketel

Wanneer u kiest voor de optie "met all-in abonnement" dan zit het onderhoud bij de prijs inbegrepen. Het contract gaat dan per direct in en bedraagt € 12,- per maand ( prijspeil 2020 ). Dit contract is na 3 jaar vrij opzegbaar en loopt maximaal 15 jaar.

Wanneer u kiest voor de optie “huur” dan zit het onderhoud bij de huurprijs inbegrepen.

Wanneer u kiest voor de optie “koop zonder verplicht contract” dan bied de monteur u na het monteren van de ketel geheel vrijblijvend een contract aan. De eerste 2 jaar heeft u volledige garantie op de ketel en worden er geen onderhoudskosten in rekening gebracht.


Dakdoorvoer opties

Het advies van de fabrikant is om tijdens het vervangen van de ketel ook de rookgasafvoer te vervangen. Dat is ook ons advies.


Thermostaat

Wij installeren je nieuwe cv-ketel met de qSense thermostaat. Wil je liever een andere thermostaat? Maak hieronder je keuze.


Koop de Remeha Calenta 28c ACE bij Van Slooten b.v.

U kunt bij Van Slooten b.v. uit Amersfoort terecht voor een groot aanbod Remeha cv ketels. Zo ook de Calenta 28c ACE voor een scherpe prijs. Woont u in de buurt van Hilversum, Bussum, Huizen, Zeist, Soest of Utrecht? Bezoek de showroom in Amersfoort en laat u voorlichten door een echte expert over onze cv-ketels! Bent u niet in staat om langs te komen dan kunt u er ook voor kiezen om u terug te laten bellen door een van onze adviseurs.

Reviews van de Remeha Calenta 28c ACE

Deze Calenta 28C van Remeha wordt beoordeeld met vier van de vijf sterren en scoort hoog op betrouwbaarheid.

U heeft gekozen voor:
Remeha Calenta 28c ACE
Kopen: All-in abonnement
Standaard installatieGratis
Extra opties:
Dakdoorvoer: Geen0
Thermostaat: qSense thermostaat0
Totaal eenmalig:0
Huren: Remeha Calenta 28c ACE
all-in abonnement12
Totaal per maand:12
Bel mij voor advies
?>