Van Slooten BV logo
Contact & spoedreparaties:
033 - 472 0033
Snelle behandeling van uw aanvraag
Veilig betalen zoals u dat wilt
88% beveelt Technisch Bureau van Slooten aan
Al 80 jaar ketelspecialist
Remeha Tzerra Ace 24C van €1340,- v.a. €1240,-
Energie label

Remeha Tzerra Ace 24C

De Remeha Tzerra Ace 24C cw3 cv-ketel is een kleine cv-ketel met grote prestaties. De cv-ketel is zo compact dat deze gemakkelijk overal in huis te plaatsen is. Door de frontale opening en snelsluitingen is de Tzerra Ace 24C makkelijk in onderhoud. De Tzerra Ace 24C is een prima ketel voor kleinere en gemiddelde huishoudens als een appartement of tussenwoning met een standaard douche-, bad- en keukengebruik. De Remeha cv-ketel heeft een vermogen van 20,9kW en geeft 11,2 liter water per minuut bij een warmwatercapaciteit van 40 graden en 6 liter water per minuut bij een warmwatercapaciteit van 60 graden. Hierdoor is de Remeha Tzerra Ace 25C cv-ketel een voordelige en goede keuze. De Remeha Tzerra Ace cw3 en cw4 zijn in maart 2017 uitgeroepen tot ‘Beste uit de test’ van de Consumentenbond. De Tzerra Ace is leverbaar in de warmwaterklasse cw3, cw4 en cw5, waardoor het een prima cv-ketel is voor vrijwel iedere woonsituatie.

Nu inclusief safety pack t.w.v. € 159,- Gratis sticker
 • Afregelen van de cv-ketel
 • Afpersen complete gasleiding
 • Controle leidingwerk op lekkages
 • Koolmonoxidemeting
 • Uitreiking Safety-pack certificaat
 • Rookgas beugelen volgens NEN-eis
Lees meer
Technisch Bureau Van Slooten is al meer dan 80 jaar dé specialist in centrale verwarming. Wij werken met eigen personeel dat speciaal is opgeleid om bij u de ketel te komen installeren. Daarnaast geven wij u graag deskundig advies voor uw woonsituatie. Heeft u vragen of wilt u vrijbijvend advies? Neem dan gerust contact op via 033 - 472 0033 of kom naar onze vernieuwde showroom in Amersfoort. Op werkdagen is onze showroom geopend van 08:00 tot 17:00 uur. Komt zaterdag of na 17:00 uur u beter uit? Maak dan een afspraak.
Voorjaarsactie €100,- korting geldig tm 31 mei 2020


Wat zit er bij de montage inbegrepen?

Al onze prijzen zijn inclusief btw en standaard installatie. Onder de standaard installatie verstaan wij de installatie van je cv-ketel en het vervangen wij de inlaatcombinatie, overstort, expansievat en gaskraan. Natuurlijk hoort het installeren van je nieuwe thermostaat ook bij de standaardinstallatie. De genoemde prijzen zijn gebaseerd op het vervangen van een hr-ketel voor een hr-ketel.


Onderhoud aan uw ketel

Wanneer u kiest voor de optie "met all-in abonnement" dan zit het onderhoud bij de prijs inbegrepen. Het contract gaat dan per direct in en bedraagt € 12,- per maand ( prijspeil 2020 ). Dit contract is na 3 jaar vrij opzegbaar en loopt maximaal 15 jaar.

Wanneer u kiest voor de optie “huur” dan zit het onderhoud bij de huurprijs inbegrepen.

Wanneer u kiest voor de optie “koop zonder verplicht contract” dan bied de monteur u na het monteren van de ketel geheel vrijblijvend een contract aan. De eerste 2 jaar heeft u volledige garantie op de ketel en worden er geen onderhoudskosten in rekening gebracht.


Dakdoorvoer opties

Het advies van de fabrikant is om tijdens het vervangen van de ketel ook de rookgasafvoer te vervangen. Dat is ook ons advies.


Thermostaat

Wij installeren je nieuwe cv-ketel met de qSense thermostaat. Wil je liever een andere thermostaat? Maak hieronder je keuze.


De Remeha Tzerra Ace 24C koopt u voordelig bij Van Slooten b.v.

Staat u op het punt om de Tzerra Ace 24C cv-ketel van Remeha te kopen? Kom dan langs bij Van Slooten b.v. in Amersfoort. Hier vindt u een uitgebreid assortiment Remeha cv-ketels en cv-ketels van alle andere topmerken tegen scherpe prijzen. Woont in de buurt van Hilversum, Bussum, Zeist, Eemnes, Soest, Utrecht of Baarn? Neem dan een kijk snel de showroom en laat u adviseren door een echte expert!
Kenmerken Rehema Tzerra CV ketel:

 • Gaskeur HR-107 gaswandketel voor verwarming en warmwatervoorziening
 • Snel warm water van constante temperatuur
 • Voldoet aan Gaskeur SV, het keurmerk voor Schone Verbranding
 • Hoog jaargebruiksrendement op tapwater (Gaskeur HRww)
 • Klein van formaat (h x b x d: 55 x 37 x 27 cm) en licht
 • Werkt zeer geruisarm
 • Geschikt voor modulerende regelaars (Remeha iSense, qSense) en Aan/Uitthermostaten
 • Geïntegreerde OpenTherm (SmartPower) interface voor communicatie/voeding thermostaat
 • Gaskeur NZ, geschikt voor zonneboilersystemen
 • Geschikt voor badkameropstellingen

U heeft gekozen voor:
Remeha Tzerra Ace 24C
Kopen: All-in abonnement
Standaard installatieGratis
Extra opties:
Dakdoorvoer: Geen0
Thermostaat: qSense thermostaat0
Totaal eenmalig:0
Huren: Remeha Tzerra Ace 24C
all-in abonnement12
Totaal per maand:12
Bel mij voor advies
?>