Van Slooten BV logo
Contact & spoedreparaties:
033 - 472 0033
Snelle behandeling van uw aanvraag
Veilig betalen zoals u dat wilt
88% beveelt Technisch Bureau van Slooten aan
Al 80 jaar ketelspecialist
Vaillant ecoTEC plus VHR 25-30/5-5 van €1515,- v.a. €1415,-
Energie label

Vaillant ecoTEC plus VHR 25-30/5-5

De Vaillant ecoTEC plus VHR 25-30/5-5 cw4 cv-ketel is een betrouwbare combi hr met hoog comfort en laag energieverbruik. De VHR 25-30/5-5 cw4 is voorzien van een A-label pomp en een mooi blauw verlicht display. De verwarmingsketel van Vaillant heeft een vermogen van 25 kW, geeft 14,3 liter water per minuut en een gewicht van 33 kg. De ecoTEC plus VHR 25-30/5-5 cw4 is hiermee een zuinige en oerdegelijke hr ketel die jarenlang mee gaat. Kies voor betrouwbaarheid en comfort, kies voor de Vaillant ecoTEC plus VHR 25-30/5-5 cw4. Deze cv-ketel van Vaillant is als Beste Getest door de Consumentenbond in september 2013. De Vaillant ecoTEC plus VHR is verkrijgbaar in alle CW-klassen.
 

 

Nu inclusief safety pack t.w.v. € 159,- Gratis sticker
  • Afregelen van de cv-ketel
  • Afpersen complete gasleiding
  • Controle leidingwerk op lekkages
  • Koolmonoxidemeting
  • Uitreiking Safety-pack certificaat
  • Rookgas beugelen volgens NEN-eis
Lees meer
Technisch Bureau Van Slooten is al meer dan 80 jaar dé specialist in centrale verwarming. Wij werken met eigen personeel dat speciaal is opgeleid om bij u de ketel te komen installeren. Daarnaast geven wij u graag deskundig advies voor uw woonsituatie. Heeft u vragen of wilt u vrijbijvend advies? Neem dan gerust contact op via 033 - 472 0033 of kom naar onze vernieuwde showroom in Amersfoort. Op werkdagen is onze showroom geopend van 08:00 tot 17:00 uur. Komt zaterdag of na 17:00 uur u beter uit? Maak dan een afspraak.
Voorjaarsactie €100,- korting geldig tm 31 mei 2020


Wat zit er bij de montage inbegrepen?

Al onze prijzen zijn inclusief btw en standaard installatie. Onder de standaard installatie verstaan wij de installatie van je cv-ketel en het vervangen wij de inlaatcombinatie, overstort, expansievat en gaskraan. Natuurlijk hoort het installeren van je nieuwe thermostaat ook bij de standaardinstallatie. De genoemde prijzen zijn gebaseerd op het vervangen van een hr-ketel voor een hr-ketel.


Onderhoud aan uw ketel

Wanneer u kiest voor de optie "met all-in abonnement" dan zit het onderhoud bij de prijs inbegrepen. Het contract gaat dan per direct in en bedraagt € 12,- per maand ( prijspeil 2020 ). Dit contract is na 3 jaar vrij opzegbaar en loopt maximaal 15 jaar.

Wanneer u kiest voor de optie “huur” dan zit het onderhoud bij de huurprijs inbegrepen.

Wanneer u kiest voor de optie “koop zonder verplicht contract” dan bied de monteur u na het monteren van de ketel geheel vrijblijvend een contract aan. De eerste 2 jaar heeft u volledige garantie op de ketel en worden er geen onderhoudskosten in rekening gebracht.


Dakdoorvoer opties

Het advies van de fabrikant is om tijdens het vervangen van de ketel ook de rookgasafvoer te vervangen. Dat is ook ons advies.


Thermostaat

Wij installeren je nieuwe cv-ketel met de Vaillant VRT 50. Wil je liever een andere thermostaat? Maak hieronder je keuze.


De Vaillant EcoTec Plus VHR 25-30/5-5 voordelig bij Van Slooten

De Vaillant EcoTec Plus hr-ketel in de klasse CW 4 is voordelig verkrijgbaar bij van Slooten b.v. Komt u uit de omgeving van Utrecht of Amersfoort, bezoek dan de showroom in Amersfoort. Hier kunt u alle Vaillant cv ketels met eigen ogen bekijken. Mocht u vragen hebben over de Vaillant EcoTec Plus VHR 25-30/5-5 dan staan we voor u klaar.

Telefonisch advies over onze cv-ketels?

Bent u niet in de gelegenheid om naar onze showroom te komen, maar wilt u wel graag geadviseerd worden over een van onze cv-ketels dan kunt u ook uw gegevens achterlaten, zodat een van onze medewerkers u terug kan bellen.

U heeft gekozen voor:
Vaillant ecoTEC plus VHR 25-30/5-5
Kopen: All-in abonnement
Standaard installatieGratis
Extra opties:
Dakdoorvoer: Geen0
Thermostaat: Vaillant VRT 500
Totaal eenmalig:0
Huren: Vaillant ecoTEC plus VHR 25-30/5-5
all-in abonnement12
Totaal per maand:12
Bel mij voor advies
?>