Van Slooten BV logo
Contact & spoedreparaties:
033 - 472 0033
Snelle behandeling van uw aanvraag
Veilig betalen zoals u dat wilt
88% beveelt Technisch Bureau van Slooten aan
Al 80 jaar ketelspecialist
Vaillant ecoTEC plus VHR 34/5-5 van €2125,- v.a. €2025,-
Energie label

Vaillant ecoTEC plus VHR 34/5-5

De Vaillant ecoTEC plus VHR 34/5-5 cw6 cv-ketel biedt optimaal comfort voor het hele huishouden. De ecoTEC plus VHR 34/5-5 cw6 heeft een vermogen van 30 kW, geeft 23,5 liter water per minuut en heeft een gewicht van 31,5 kg. Dankzij een slimme techniek berekent deze cv-ketel continu of het zuiniger kan presteren, zonder dat u er iets voor hoeft te doen. De ecoTEC plus heeft een A-label pomp en de laagste stand-by energieverbruik in de markt. Het is een zuinige hr-ketel waar u jarenlang plezier van heeft. Met een roestvrijstalen warmtewisselaar en een metalen mantel gaat deze VHR langer mee en behoudt het zijn energiezuinigheid. De Vaillant ketel is voorzien van een mooi groot blauw verlicht display, hierop kunt u de status van uw cv-ketel bekijken. De ecoTEC plus van Vaillant is verkrijgbaar in de CW klassen CW 3, 4, 5, 5+ en 6, zo is er voor elke warmtebehoefte een passende ketel.

Nu inclusief safety pack t.w.v. € 159,- Gratis sticker
  • Afregelen van de cv-ketel
  • Afpersen complete gasleiding
  • Controle leidingwerk op lekkages
  • Koolmonoxidemeting
  • Uitreiking Safety-pack certificaat
  • Rookgas beugelen volgens NEN-eis
Lees meer
Technisch Bureau Van Slooten is al meer dan 80 jaar dé specialist in centrale verwarming. Wij werken met eigen personeel dat speciaal is opgeleid om bij u de ketel te komen installeren. Daarnaast geven wij u graag deskundig advies voor uw woonsituatie. Heeft u vragen of wilt u vrijbijvend advies? Neem dan gerust contact op via 033 - 472 0033 of kom naar onze vernieuwde showroom in Amersfoort. Op werkdagen is onze showroom geopend van 08:00 tot 17:00 uur. Komt zaterdag of na 17:00 uur u beter uit? Maak dan een afspraak.
Voorjaarsactie €100,- korting geldig tm 31 mei 2020


Wat zit er bij de montage inbegrepen?

Al onze prijzen zijn inclusief btw en standaard installatie. Onder de standaard installatie verstaan wij de installatie van je cv-ketel en het vervangen wij de inlaatcombinatie, overstort, expansievat en gaskraan. Natuurlijk hoort het installeren van je nieuwe thermostaat ook bij de standaardinstallatie. De genoemde prijzen zijn gebaseerd op het vervangen van een hr-ketel voor een hr-ketel.


Onderhoud aan uw ketel

Wanneer u kiest voor de optie "met all-in abonnement" dan zit het onderhoud bij de prijs inbegrepen. Het contract gaat dan per direct in en bedraagt € 12,- per maand ( prijspeil 2020 ). Dit contract is na 3 jaar vrij opzegbaar en loopt maximaal 15 jaar.

Wanneer u kiest voor de optie “huur” dan zit het onderhoud bij de huurprijs inbegrepen.

Wanneer u kiest voor de optie “koop zonder verplicht contract” dan bied de monteur u na het monteren van de ketel geheel vrijblijvend een contract aan. De eerste 2 jaar heeft u volledige garantie op de ketel en worden er geen onderhoudskosten in rekening gebracht.


Dakdoorvoer opties

Het advies van de fabrikant is om tijdens het vervangen van de ketel ook de rookgasafvoer te vervangen. Dat is ook ons advies.


Thermostaat

Wij installeren je nieuwe cv-ketel met de Vaillant VRT 50. Wil je liever een andere thermostaat? Maak hieronder je keuze.


De Vaillant EcoTec Plus VHR 34/5-5 Bij Van Slooten b.v.

De ketels in de EcoTec Plus-serie van Vaillant koopt u voordelig bij ons in Amersfoort. U bent van harte welkom in onze showroom. Daar staan alle Vaillant cv ketels en onze overige cv-ketels voor u uitgestald. Kom eens langs of neem contact op voor meer informatie over de VHR 34/5-5 cw6 cv-ketel.

U heeft gekozen voor:
Vaillant ecoTEC plus VHR 34/5-5
Kopen: All-in abonnement
Standaard installatieGratis
Extra opties:
Dakdoorvoer: Geen0
Thermostaat: Vaillant VRT 500
Totaal eenmalig:0
Huren: Vaillant ecoTEC plus VHR 34/5-5
all-in abonnement12
Totaal per maand:12
Bel mij voor advies
?>