Van Slooten BV logo
Contact & spoedreparaties:
033 - 472 0033
Snelle behandeling van uw aanvraag
Veilig betalen zoals u dat wilt
88% beveelt Technisch Bureau van Slooten aan
Al 80 jaar ketelspecialist
Vaillant ecoTEC plus VHR 35-38/5-5 van €1715,- v.a. €1615,-
Energie label

Vaillant ecoTEC plus VHR 35-38/5-5

De Vaillant ecoTEC plus VHR 35-38/5-5 cw5+ combi hr ketel is een oerdegelijke cv ketel van hoge kwaliteit. Naast het feit dat deze hr ketel jarenlang meegaat, is de Vaillant ecoTEC plus betrouwbaar en energiezuinig. In de stand-by stand heeft deze ketel het laagste energieverbruik. De ecoTEC plus is voorzien van een metalen mantel en een roestvrijstalen warmtewisselaar. Ook heeft de VHR 35-38 een groot blauw verlicht display, zo kunt u zien wat de status is van uw Vaillant cv-ketel. De CW 5+ cv-ketel heeft een vermogen van 35 kW, geeft 18,2 liter water per minuut en heeft een gewicht van 38,5 kg. De ecoTEC plus serie is verkrijgbaar in de CW klassen 3, 4, 5, 5+ en 6, zo is er voor iedere warmtebehoefte een passende verwarmingsketel.

Nu inclusief safety pack t.w.v. € 159,- Gratis sticker
  • Afregelen van de cv-ketel
  • Afpersen complete gasleiding
  • Controle leidingwerk op lekkages
  • Koolmonoxidemeting
  • Uitreiking Safety-pack certificaat
  • Rookgas beugelen volgens NEN-eis
Lees meer
Technisch Bureau Van Slooten is al meer dan 80 jaar dé specialist in centrale verwarming. Wij werken met eigen personeel dat speciaal is opgeleid om bij u de ketel te komen installeren. Daarnaast geven wij u graag deskundig advies voor uw woonsituatie. Heeft u vragen of wilt u vrijbijvend advies? Neem dan gerust contact op via 033 - 472 0033 of kom naar onze vernieuwde showroom in Amersfoort. Op werkdagen is onze showroom geopend van 08:00 tot 17:00 uur. Komt zaterdag of na 17:00 uur u beter uit? Maak dan een afspraak.
Voorjaarsactie €100,- korting geldig tm 31 mei 2020


Wat zit er bij de montage inbegrepen?

Al onze prijzen zijn inclusief btw en standaard installatie. Onder de standaard installatie verstaan wij de installatie van je cv-ketel en het vervangen wij de inlaatcombinatie, overstort, expansievat en gaskraan. Natuurlijk hoort het installeren van je nieuwe thermostaat ook bij de standaardinstallatie. De genoemde prijzen zijn gebaseerd op het vervangen van een hr-ketel voor een hr-ketel.


Onderhoud aan uw ketel

Wanneer u kiest voor de optie "met all-in abonnement" dan zit het onderhoud bij de prijs inbegrepen. Het contract gaat dan per direct in en bedraagt € 12,- per maand ( prijspeil 2020 ). Dit contract is na 3 jaar vrij opzegbaar en loopt maximaal 15 jaar.

Wanneer u kiest voor de optie “huur” dan zit het onderhoud bij de huurprijs inbegrepen.

Wanneer u kiest voor de optie “koop zonder verplicht contract” dan bied de monteur u na het monteren van de ketel geheel vrijblijvend een contract aan. De eerste 2 jaar heeft u volledige garantie op de ketel en worden er geen onderhoudskosten in rekening gebracht.


Dakdoorvoer opties

Het advies van de fabrikant is om tijdens het vervangen van de ketel ook de rookgasafvoer te vervangen. Dat is ook ons advies.


Thermostaat

Wij installeren je nieuwe cv-ketel met de Vaillant VRT 50. Wil je liever een andere thermostaat? Maak hieronder je keuze.


Koop de Vaillant EcoTec Plus VHR 35-38/5-5 bij Van Slooten b.v.

Kiest u voor de Vaillant EcoTec Plus VHR 35-38/5-5 cw5+ cv-ketel, dan gaat u voor comfort en lage kosten. Zoals u bij de reviews ziet komt deze ketel op het gebied van betrouwbaarheid heel goed uit de test. Bij Van Slooten b.v. kunt u terecht voor een groot aanbod Vaillant combi hr ketels. Woont u in de buurt van Utrecht, Amersfoort, Zeist of Soest? Bezoek dan snel onze showroom. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij uw keuze in de beste Vaillant EcoTec Plus cv ketel.

Laat u adviseren over de juist ketel voor uw situatie

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen in Amersfoort dan kunt u ook uw gegevens achterlaten, zodat een van onze specialisten u kan terugbellen om u te adviseren over onze cv-ketels.

U heeft gekozen voor:
Vaillant ecoTEC plus VHR 35-38/5-5
Kopen: All-in abonnement
Standaard installatieGratis
Extra opties:
Dakdoorvoer: Geen0
Thermostaat: Vaillant VRT 500
Totaal eenmalig:0
Huren: Vaillant ecoTEC plus VHR 35-38/5-5
all-in abonnement12
Totaal per maand:12
Bel mij voor advies
?>