€200,- CASHBACK OP ALLE VAILLANT CV-KETELS

Koop nu een cv-ketel van Vaillant en ontvang €200,- retour!

Goed nieuws: in samenwerking met Vaillant ontvangen onze klanten €200,- terug bij aanschaf van een Vaillant cv-ketel. Deze actie loopt van 1 juni 2023 tot en met 31 december 2023. Profiteer van deze deal en laat je verwarmingssysteem upgraden met een kwalitatieve Vaillant cv-ketel! Bespaar niet alleen op je energiekosten, maar geniet ook van de betrouwbaarheid en comfort van Vaillant.

Al onze ketels hebben nu €100,- korting

Koop nu een ketel en ontvang €100,- korting!

Actie! Al onze ketels hebben nu €100,- korting. Maak je huis klaar voor de seizoenen. Grijp je kans en ontdek hier ons assortiment!

 

€100,- KORTING OP ALLE AIRCONDITIONERS

Koop nu een airco en ontvang €100,- korting!

Bereid je alvast voor op de zomer! Geniet van €100,- korting op al onze airco’s en geniet het hele jaar door van een aangenaam klimaat in huis!

Toe aan een nieuwe warmtepomp?

De nieuwe ATAG Energion Split hybride warmtepomp

Toe aan een nieuwe warmtepomp? Ontdek onze nieuwe ATAG Energion Split hybride warmtepomp. Na aftrek van de subsidie is de nieuwe warmtepomp te krijgen vanaf €4250,-. 

Vaillant-sensohome-klokthermostaat-vrt380

50% KORTING OP DE SENSOHOME THERMOSTAAT BIJ VAILLANT ECOTEC

Koop nu een Vaillant ecoTEC cv-ketel en ontvang 50% korting op een Vaillant sensoHOME thermostaat

Tot en met 31 augustus 2021 profiteer je van deze actie. Bij aanschaf van een Vaillant ecoTEC cv-ketel ontvang je een 50% korting op de Vaillant sensoHOME VRT380 thermostaat

 

Vaillant-sensohome-klokthermostaat-vrt380

MV-BOX

Bij elke verkochte MV-BOX doneren wij € 10,- aan KIKA!

Ieder jaar krijgen zo’n 550 kinderen in Nederland kanker. 25% van deze kinderen overleeft dit niet. Het doel van KiKa is dit percentage te verlagen naar 5%. van Slooten draagt een steentje bij om bij iedere verkochte MV-box € 10 te doneren. 

KiKa_Actielogo_rond_klein_rgb