Van Slooten BV logo
Contact & spoedreparaties:
033 - 472 0033
Snelle behandeling van uw aanvraag
Veilig betalen zoals u dat wilt
88% beveelt Technisch Bureau van Slooten aan
Al 80 jaar ketelspecialist
Atag i36ecz van €1709,- v.a. €1609,-
Energie label

Atag i36ecz

De Atag i36ecz cw5 cv ketel voor maximaal warm water en warmtecomfort.

Atag i36ecz cw5 cv ketel is de ideale verwarmingsketel voor wie van maximaal wooncomfort houdt met direct grote hoeveelheden warmwater voor bijv. een bad of stortdouche. Met zijn XXL tapprofiel levert de combiketel maar liefst 11,5 liter water per minuut (60˚C).

Met de energiezuinige pomp heeft de Atag i36ecz energielabel A op verwarming en warm water, maar is zelfs uit te breiden naar energielabel A+ in combinatie met de slimme wifi thermostaat Atag One. De hr-ketel is voorzien van duurzame materialen voor de beste prestaties en een langere levensduur van de cv-ketel. Zo is de nieuwe iCon warmtewisselaar van Atag voorzien van roestvaststaal, een speciaal ontwikkeld systeem voor Atag cv ketels die slijtage en roestvorming voorkomt en zorgt voor de beste warmteoverdracht.

De Atag ECZ serie onderscheidt zich door de Economizer Tapwater Technologie. De extra warmtewisselaar in de rookgasafvoer warmt het inkomende koude water op nog voordat de RVS warmtewisselaar het water op de ingestelde temperatuur brengt. Dit levert een hoog tapwaterrendement. Met zijn compacte formaat (44x70x27,5 cm) is de Atag cv ketel makkelijk te installeren en te onderhouden.

Nu inclusief safety pack t.w.v. € 159,- Gratis sticker
 • Afregelen van de cv-ketel
 • Afpersen complete gasleiding
 • Controle leidingwerk op lekkages
 • Koolmonoxidemeting
 • Uitreiking Safety-pack certificaat
 • Rookgas beugelen volgens NEN-eis
Lees meer
Technisch Bureau Van Slooten is al meer dan 80 jaar dé specialist in centrale verwarming. Wij werken met eigen personeel dat speciaal is opgeleid om bij u de ketel te komen installeren. Daarnaast geven wij u graag deskundig advies voor uw woonsituatie. Heeft u vragen of wilt u vrijbijvend advies? Neem dan gerust contact op via 033 - 472 0033 of kom naar onze vernieuwde showroom in Amersfoort. Op werkdagen is onze showroom geopend van 08:00 tot 17:00 uur. Komt zaterdag of na 17:00 uur u beter uit? Maak dan een afspraak.
Voorjaarsactie €100,- korting geldig tm 31 mei 2020


Wat zit er bij de montage inbegrepen?

Al onze prijzen zijn inclusief btw en standaard installatie. Onder de standaard installatie verstaan wij de installatie van je cv-ketel en het vervangen wij de inlaatcombinatie, overstort, expansievat en gaskraan. Natuurlijk hoort het installeren van je nieuwe thermostaat ook bij de standaardinstallatie. De genoemde prijzen zijn gebaseerd op het vervangen van een hr-ketel voor een hr-ketel.


Onderhoud aan uw ketel

Wanneer u kiest voor de optie "met all-in abonnement" dan zit het onderhoud bij de prijs inbegrepen. Het contract gaat dan per direct in en bedraagt € 12,- per maand ( prijspeil 2020 ). Dit contract is na 3 jaar vrij opzegbaar en loopt maximaal 15 jaar.

Wanneer u kiest voor de optie “huur” dan zit het onderhoud bij de huurprijs inbegrepen.

Wanneer u kiest voor de optie “koop zonder verplicht contract” dan bied de monteur u na het monteren van de ketel geheel vrijblijvend een contract aan. De eerste 2 jaar heeft u volledige garantie op de ketel en worden er geen onderhoudskosten in rekening gebracht.


Dakdoorvoer opties

Het advies van de fabrikant is om tijdens het vervangen van de ketel ook de rookgasafvoer te vervangen. Dat is ook ons advies.


Thermostaat

Wij installeren je nieuwe cv-ketel met de Honeywell Round kamerthermostaat. Wil je liever een andere thermostaat? Maak hieronder je keuze.


De ATAG i36ecz pluspunten:

 • 20,5 liter warm water per minuut
 • A-label pomp
 • Energiezuinig
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Geschikt voor ATAG ONE, de slimme WIFI thermostaat

 

Atag i36ec afmetingen

44x70x27,5 cm (b x h x d)

 

Atag i36ecz cw5

Snel en veel warm water. Het snel vullen van een bad of het gebruiken van bijvoorbeeld een stortdouche is geen probleem voor de ATAG i36ecz cw5. Ook heeft de i-Serie een zuinige modulerende A-label pomp. Dit maakt de cv-ketel nog stiller en vermindert ruis in de leidingen.

 

Het rendement 

Het rendement geeft weer hoe energiezuinig een cv-ketel is. De warmtewisselaar is het belangrijkste onderdeel van de cv-ketel. Deze draagt de warmte over naar het water. Bij ATAG gemaakt van RVS. De belangrijkste eigenschap van RoestVastStaal is efficiëntie met als resultaat een snelle verwarming en snelle beschikbaarheid van warm water.

 

Betrouwbare cv ketel

Duurzaamheid en RVS gaan hand in hand. RVS roest niet en zal niet slijten. Na 15 jaar is een ATAG cv-ketel nog net zo zuinig als op de dag van aanschaf.

 

Klaar voor de toekomst

De Atag i36ecz is voorbereid op de toekomstige veranderingen in de gassamenstelling. Het ATAG Multigasblok kan nu diverse soorten (groen) gas verwerken.

 

De warmtewisselaar

De resultaten van de i-Serie worden voor een belangrijk deel gerealiseerd door de nieuwe iCon warmtewisselaar, in eigen beheer ontwikkeld en alleen voor ATAG beschikbaar. Gefabriceerd uit de hoogste kwaliteit roestvaststaal; ongevoelig voor roestvorming en slijtage. Daarnaast staat iCon garant voor de beste warmteoverdracht vergeleken met een aluminium warmtewisselaar. Dit zorgt ervoor dat de i-Serie tijdens zijn hele levensduur hetzelfde hoge rendement haalt en dus energiezuinig blijft.

 

Atag i36ecz prijs

Bij Technisch Bureau van Slooten kunt u zelf bepalen of uw een cv-ketel wilt kopen met of zonder onderhoudscontract of zorgeloos huren. De prijs hangt af van uw keuze en de aanvullende dakdoorvoer en thermostaat mogelijkheden. Bij ons krijgt u altijd een scherpe prijs, snelle service en advies op maat, zodat u de juiste keuze cv-ketel maakt.

 

Atag i36ecz kopen

De atag i36ecz is al verkrijgbaar vanaf € 1.609,- in combinatie met een ‘All-in’ onderhoudscontract (€ 10,- p/maand), inclusief materiaal, montage en btw. Wilt u liever een Atag i36ecz kopen zonder contract dan kan dat natuurlijk ook, dan betaalt u € 1.849,- inclusief materiaal, montage en btw.

 

Atag i36ecz huren

U kunt er ook voor kiezen om de Atag i36ecz te huren i.p.v. te kopen. Voor € 32,- per maand kunt u de i36ecz zorgeloos huren, want dan is het onderhoud en storingsservice erbij inbegrepen.

 

Atag i36ecz handleiding

Bekijk de Atag i36ecz handleiding voor een uitgebreide cv ketel beschrijving over de warmwater- en verwarmingsprogramma’s, de Eco-functie, display, storingen, onderhoud en het bijvullen van de cv-installatie. Downloaden

 

Atag i36ecz video

Neem een kijkje onder de motorkap van de nieuwe generatie Atag cv ketel.

 

U heeft gekozen voor:
Atag i36ecz
Kopen: All-in abonnement
Standaard installatieGratis
Extra opties:
Dakdoorvoer: Geen0
Thermostaat: Atag One Zone klokthermostaat0
Totaal eenmalig:0
Huren: Atag i36ecz
all-in abonnement12
Totaal per maand:12
Bel mij voor advies
?>