Van Slooten BV logo
Contact & spoedreparaties:
033 - 472 0033
Snelle behandeling van uw aanvraag
Veilig betalen zoals u dat wilt
88% beveelt Technisch Bureau van Slooten aan
Al 80 jaar ketelspecialist
Atag Q25C van €2325,- v.a. €2225,-
Energie label

Atag Q25C

De Atag Q25C cw4 cv ketel zorgt voor veel en snel warm water.

De Atag Q25C cw4 cv ketel is een verwarmingsketel die u aan de wand kunt hangen. Het is een compacte ketel die zorgt voor het optimale warmtecomfort. De Atag Q25C cv ketel heeft een vermogen van 25 kW, geeft 14 liter water per minuut bij een warmtecapaciteit van 40 graden en 8 liter water per minuut bij een warmtecapaciteit van 60 graden. Verder voorziet de Q25C cv ketel van een LED display. Met de Q-serie haalt u het hotel gevoel in uw eigen huis. Een comfortabele, krachtige douchestraal en een snel gevuld bad geeft het ultieme gevoel van luxe. Samen met het lage energieverbruik van de cv-ketel is de Q de top in het Atag-assortiment.

Nu inclusief safety pack t.w.v. € 159,- Gratis sticker
  • Afregelen van de cv-ketel
  • Afpersen complete gasleiding
  • Controle leidingwerk op lekkages
  • Koolmonoxidemeting
  • Uitreiking Safety-pack certificaat
  • Rookgas beugelen volgens NEN-eis
Lees meer
Technisch Bureau Van Slooten is al meer dan 80 jaar dé specialist in centrale verwarming. Wij werken met eigen personeel dat speciaal is opgeleid om bij u de ketel te komen installeren. Daarnaast geven wij u graag deskundig advies voor uw woonsituatie. Heeft u vragen of wilt u vrijbijvend advies? Neem dan gerust contact op via 033 - 472 0033 of kom naar onze vernieuwde showroom in Amersfoort. Op werkdagen is onze showroom geopend van 08:00 tot 17:00 uur. Komt zaterdag of na 17:00 uur u beter uit? Maak dan een afspraak.
Voorjaarsactie €100,- korting geldig tm 31 mei 2020


Wat zit er bij de montage inbegrepen?

Al onze prijzen zijn inclusief btw en standaard installatie. Onder de standaard installatie verstaan wij de installatie van je cv-ketel en het vervangen wij de inlaatcombinatie, overstort, expansievat en gaskraan. Natuurlijk hoort het installeren van je nieuwe thermostaat ook bij de standaardinstallatie. De genoemde prijzen zijn gebaseerd op het vervangen van een hr-ketel voor een hr-ketel.


Onderhoud aan uw ketel

Wanneer u kiest voor de optie "met all-in abonnement" dan zit het onderhoud bij de prijs inbegrepen. Het contract gaat dan per direct in en bedraagt € 12,- per maand ( prijspeil 2020 ). Dit contract is na 3 jaar vrij opzegbaar en loopt maximaal 15 jaar.

Wanneer u kiest voor de optie “huur” dan zit het onderhoud bij de huurprijs inbegrepen.

Wanneer u kiest voor de optie “koop zonder verplicht contract” dan bied de monteur u na het monteren van de ketel geheel vrijblijvend een contract aan. De eerste 2 jaar heeft u volledige garantie op de ketel en worden er geen onderhoudskosten in rekening gebracht.


Dakdoorvoer opties

Het advies van de fabrikant is om tijdens het vervangen van de ketel ook de rookgasafvoer te vervangen. Dat is ook ons advies.


Thermostaat

Wij installeren je nieuwe cv-ketel met de Honeywell Round kamerthermostaat. Wil je liever een andere thermostaat? Maak hieronder je keuze.


Koop de Atag Q-25C wandketel bij Van Slooten b.v. in Amersfoort

De Atag Q-25C cv-ketel is verkrijgbaar bij Van Slooten b.v. Neem een kijkje in de showroom in Amersfoort en bep[aal welke Atag cv-ketel geschikt is voor uw huishouden. Dus woont u in de buurt van Amersfoort, zoals Hilversum, Baarn, Bussum, Soest of Zeist? Laat u in de showroom adviseren door een echte expert. Bent u niet in de gelegenheid om naar de showroom te komen? Laat u dan adviseren over een nieuwe cv-ketel via onze site.

Bij ons kunt u CV-ketels kopen en leasen voor een maandelijks bedrag.  Zo heeft u al een huurketel vanaf € 15,- per maand. Lees meer over het kopen of huren van cv-ketels bij Van Slooten.

 

U heeft gekozen voor:
Atag Q25C
Kopen: All-in abonnement
Standaard installatieGratis
Extra opties:
Dakdoorvoer: Geen0
Thermostaat: Honeywell Round kamerthermostaat0
Totaal eenmalig:0
Huren: Atag Q25C
all-in abonnement12
Totaal per maand:12
Bel mij voor advies
?>