Van Slooten BV logo
Contact & spoedreparaties:
033 - 472 0033
Snelle behandeling van uw aanvraag
Veilig betalen zoals u dat wilt
88% beveelt Technisch Bureau van Slooten aan
Al 80 jaar ketelspecialist
Atag Q38C van €2614,- v.a. €2514,-
Energie label

Atag Q38C

De Atag Q38C cw5 cv-ketel heeft altijd warm water uit voorraad leverbaar.

De Atag Q38C cw5 cv-ketel heeft een vermogen van 38 kW, geeft 17 liter water per minuut bij een warmtecapaciteit van 40 graden en 10 liter water per minuut bij een warmtecapaciteit van 60 graden. Daarnaast is de cv-ketel van Atag voorzien van een mooi LED display en warmt de ketel snel op. De verwarminsgketel van Atag, de Q38C kunt u gemakkelijk aan de wand bevestigen. Zo neemt deze comfortabele combiketel van ATAG weinig ruimte in beslag. De Q-serie cv-ketels kunnen heel snel warm water leveren voor meerdere afgiftepunten tegelijk. Met een krachtige en comfortabele douchestraal of een snel gevuld bad haalt u het hotelgevoel in uw eigen huis. Uiteraard is ook het rendement op verwarming van hoog niveau.

Nu inclusief safety pack t.w.v. € 159,- Gratis sticker
  • Afregelen van de cv-ketel
  • Afpersen complete gasleiding
  • Controle leidingwerk op lekkages
  • Koolmonoxidemeting
  • Uitreiking Safety-pack certificaat
  • Rookgas beugelen volgens NEN-eis
Lees meer
Technisch Bureau Van Slooten is al meer dan 80 jaar dé specialist in centrale verwarming. Wij werken met eigen personeel dat speciaal is opgeleid om bij u de ketel te komen installeren. Daarnaast geven wij u graag deskundig advies voor uw woonsituatie. Heeft u vragen of wilt u vrijbijvend advies? Neem dan gerust contact op via 033 - 472 0033 of kom naar onze vernieuwde showroom in Amersfoort. Op werkdagen is onze showroom geopend van 08:00 tot 17:00 uur. Komt zaterdag of na 17:00 uur u beter uit? Maak dan een afspraak.
Voorjaarsactie €100,- korting geldig tm 31 mei 2020


Wat zit er bij de montage inbegrepen?

Al onze prijzen zijn inclusief btw en standaard installatie. Onder de standaard installatie verstaan wij de installatie van je cv-ketel en het vervangen wij de inlaatcombinatie, overstort, expansievat en gaskraan. Natuurlijk hoort het installeren van je nieuwe thermostaat ook bij de standaardinstallatie. De genoemde prijzen zijn gebaseerd op het vervangen van een hr-ketel voor een hr-ketel.


Onderhoud aan uw ketel

Wanneer u kiest voor de optie "met all-in abonnement" dan zit het onderhoud bij de prijs inbegrepen. Het contract gaat dan per direct in en bedraagt € 12,- per maand ( prijspeil 2020 ). Dit contract is na 3 jaar vrij opzegbaar en loopt maximaal 15 jaar.

Wanneer u kiest voor de optie “huur” dan zit het onderhoud bij de huurprijs inbegrepen.

Wanneer u kiest voor de optie “koop zonder verplicht contract” dan bied de monteur u na het monteren van de ketel geheel vrijblijvend een contract aan. De eerste 2 jaar heeft u volledige garantie op de ketel en worden er geen onderhoudskosten in rekening gebracht.


Dakdoorvoer opties

Het advies van de fabrikant is om tijdens het vervangen van de ketel ook de rookgasafvoer te vervangen. Dat is ook ons advies.


Thermostaat

Wij installeren je nieuwe cv-ketel met de Honeywell Round kamerthermostaat. Wil je liever een andere thermostaat? Maak hieronder je keuze.


De Atag Q38C HR ketel bij Van Slooten b.v.

De Atag Q38C cv-ketel is te koop bij Van Slooten b.v. uit Amersfoort. Kom langs in de showroom en laat u adviseren over welke Atag cv-ketel het beste bij uw huishouden past. Dus komt u uit de buurt van Huizen, Hilversum, Bussum, Baarn, Soest, Utrecht of Zeist? Laat u adviseren door de experts van Van Slooten b.v. Wilt u liever teruggebeld worden door een van onze adviseurs? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

CV-ketel kopen of leasen

Wist u dat u bij Van Slooten b.v. ook cv-ketels kunt huren voor een maandelijks bedrag? U heeft al een huurketel vanaf 15 euro per maand. Lees meer over het verschil tussen het kopen en huren van cv-ketels.

 

U heeft gekozen voor:
Atag Q38C
Kopen: All-in abonnement
Standaard installatieGratis
Extra opties:
Dakdoorvoer: Geen0
Thermostaat: Honeywell Round kamerthermostaat0
Totaal eenmalig:0
Huren: Atag Q38C
all-in abonnement12
Totaal per maand:12
Bel mij voor advies
?>