Van Slooten BV logo
Contact & spoedreparaties:
033 - 472 0033
Snelle behandeling van uw aanvraag
Veilig betalen zoals u dat wilt
88% beveelt Technisch Bureau van Slooten aan
Al 80 jaar ketelspecialist
Atag Q42C van €2864,- v.a. €2764,-
Energie label

Atag Q42C

De Atag Q42C cw6 cv-ketel bezorgt u het ultieme gevoel van luxe.

De Atag Q42C cw6 cv-ketel levert een krachtige en comfortabele douchestraal en een snel gevuld bad. Hierdoor krijgt u het hotelgevoel in eigen huis. De Q42C ketel van Atag is voorzien van een A-label pomp en kan veel warm water leveren voor verschillende afgiftepunten. De Q-serie is eenvoudig aan de wand te bevestigen en zorgt voor optimaal warmte comfort. De comfortabele Atag Q42C HR-ketel neemt weinig ruimte in beslag, heeft een vermogen van 42 kW, geeft 20,8 liter water per minuut bij een warmtecapaciteit van 40 graden en 12,5 liter water per minuut bij een warmtecapaciteit van 60 graden. De verwarmingsketel is voorzien van een duidelijk led-display en is zeer snel opgewarmd.

Nu inclusief safety pack t.w.v. € 159,- Gratis sticker
  • Afregelen van de cv-ketel
  • Afpersen complete gasleiding
  • Controle leidingwerk op lekkages
  • Koolmonoxidemeting
  • Uitreiking Safety-pack certificaat
  • Rookgas beugelen volgens NEN-eis
Lees meer
Technisch Bureau Van Slooten is al meer dan 80 jaar dé specialist in centrale verwarming. Wij werken met eigen personeel dat speciaal is opgeleid om bij u de ketel te komen installeren. Daarnaast geven wij u graag deskundig advies voor uw woonsituatie. Heeft u vragen of wilt u vrijbijvend advies? Neem dan gerust contact op via 033 - 472 0033 of kom naar onze vernieuwde showroom in Amersfoort. Op werkdagen is onze showroom geopend van 08:00 tot 17:00 uur. Komt zaterdag of na 17:00 uur u beter uit? Maak dan een afspraak.
Voorjaarsactie €100,- korting geldig tm 31 mei 2020


Wat zit er bij de montage inbegrepen?

Al onze prijzen zijn inclusief btw en standaard installatie. Onder de standaard installatie verstaan wij de installatie van je cv-ketel en het vervangen wij de inlaatcombinatie, overstort, expansievat en gaskraan. Natuurlijk hoort het installeren van je nieuwe thermostaat ook bij de standaardinstallatie. De genoemde prijzen zijn gebaseerd op het vervangen van een hr-ketel voor een hr-ketel.


Onderhoud aan uw ketel

Wanneer u kiest voor de optie "met all-in abonnement" dan zit het onderhoud bij de prijs inbegrepen. Het contract gaat dan per direct in en bedraagt € 12,- per maand ( prijspeil 2020 ). Dit contract is na 3 jaar vrij opzegbaar en loopt maximaal 15 jaar.

Wanneer u kiest voor de optie “huur” dan zit het onderhoud bij de huurprijs inbegrepen.

Wanneer u kiest voor de optie “koop zonder verplicht contract” dan bied de monteur u na het monteren van de ketel geheel vrijblijvend een contract aan. De eerste 2 jaar heeft u volledige garantie op de ketel en worden er geen onderhoudskosten in rekening gebracht.


Dakdoorvoer opties

Het advies van de fabrikant is om tijdens het vervangen van de ketel ook de rookgasafvoer te vervangen. Dat is ook ons advies.


Thermostaat

Wij installeren je nieuwe cv-ketel met de Honeywell Round kamerthermostaat. Wil je liever een andere thermostaat? Maak hieronder je keuze.


De Atag wandketel koopt u voordelig bij Van Slooten b.v. in Amersfoort

Wilt u de Atag Q42C kopen? Kom langs in de showroom van Van Slooten b.v. uit Amersfoort. Hier staan alle luxe cv-ketels voor u uitgestald tegen een zeer scherpe prijs. Woont u in de buurt van Soest, Zeist, Hilversum of Utrecht? Neem dan snel een kijkje in de ruime showroom en laat u adviseren door een expert. Bent u niet in staat om langs te komen, laat u dan terugbellen door een van onze experts voor advies over onze Atag CV-ketels of download de brochure van de Atag Q42C hiernaast.

Naast de verkoop van ketels kunt u bij ons ook een cv ketel huren voor een maandelijks bedrag. Dit kan interessant zijn als de uitgave voor een nieuw cv-ketel te groot is in één keer. Lees meer over het kopen of huren van cv-ketels.

 

U heeft gekozen voor:
Atag Q42C
Kopen: All-in abonnement
Standaard installatieGratis
Extra opties:
Dakdoorvoer: Geen0
Thermostaat: Honeywell Round kamerthermostaat0
Totaal eenmalig:0
Huren: Atag Q42C
all-in abonnement12
Totaal per maand:12
Bel mij voor advies
?>