Van Slooten BV logo
Contact & spoedreparaties:
033 - 472 0033
Snelle behandeling van uw aanvraag
Veilig betalen zoals u dat wilt
88% beveelt Technisch Bureau van Slooten aan
Al 80 jaar ketelspecialist
Nefit 9000i AquaPower Plus HRC30 v.a. €3109,-
Energie label

Nefit 9000i AquaPower Plus HRC30

Met de Nefit 9000i AquaPower Plus HRC30 CW6 combiketel haalt u de nieuwste generatie hr-ketel in huis. De 9000i AquaPower Plus heeft een geïntegreerde, energiezuinige RVS QuickLoad boiler. U heeft meteen 40 liter warm water tot uw beschikking. De temperatuur van het warme water is in te stellen tot 65 graden. Naast de ruime hoeveelheid warm water profiteer u ook van 31 kW verwarmingsvermogen om uw woning te verwarmen. De 9000i van Nefit is met zijn Low Energy pomp tot 75% energiezuiniger dan de conventionele pompen. In combinatie met de Nefit Easy thermostaat haalt de 9000i AquaPower Plus HRC30 zelfs een energie-efficiency label A+. Dit maakt de 9000i AquaPower Plus HRC30 CW6 van Nefit de ideale cv-ketel voor iedere type woning.

 

Nu inclusief safety pack t.w.v. € 159,- Gratis sticker
  • Afregelen van de cv-ketel
  • Afpersen complete gasleiding
  • Controle leidingwerk op lekkages
  • Koolmonoxidemeting
  • Uitreiking Safety-pack certificaat
  • Rookgas beugelen volgens NEN-eis
Lees meer
Technisch Bureau Van Slooten is al meer dan 80 jaar dé specialist in centrale verwarming. Wij werken met eigen personeel dat speciaal is opgeleid om bij u de ketel te komen installeren. Daarnaast geven wij u graag deskundig advies voor uw woonsituatie. Heeft u vragen of wilt u vrijbijvend advies? Neem dan gerust contact op via 033 - 472 0033 of kom naar onze vernieuwde showroom in Amersfoort. Op werkdagen is onze showroom geopend van 08:00 tot 17:00 uur. Komt zaterdag of na 17:00 uur u beter uit? Maak dan een afspraak.


Wat zit er bij de montage inbegrepen?

Al onze prijzen zijn inclusief btw en standaard installatie. Onder de standaard installatie verstaan wij de installatie van je cv-ketel en het vervangen wij de inlaatcombinatie, overstort, expansievat en gaskraan. Natuurlijk hoort het installeren van je nieuwe thermostaat ook bij de standaardinstallatie. De genoemde prijzen zijn gebaseerd op het vervangen van een hr-ketel voor een hr-ketel.


Onderhoud aan uw ketel

Wanneer u kiest voor de optie "met all-in abonnement" dan zit het onderhoud bij de prijs inbegrepen. Het contract gaat dan per direct in en bedraagt € 12,- per maand ( prijspeil 2020 ). Dit contract is na 3 jaar vrij opzegbaar en loopt maximaal 15 jaar.

Wanneer u kiest voor de optie “huur” dan zit het onderhoud bij de huurprijs inbegrepen.

Wanneer u kiest voor de optie “koop zonder verplicht contract” dan bied de monteur u na het monteren van de ketel geheel vrijblijvend een contract aan. De eerste 2 jaar heeft u volledige garantie op de ketel en worden er geen onderhoudskosten in rekening gebracht.


Dakdoorvoer opties

Het advies van de fabrikant is om tijdens het vervangen van de ketel ook de rookgasafvoer te vervangen. Dat is ook ons advies.


Thermostaat

Wij installeren je nieuwe cv-ketel met de ModuLine 1000. Wil je liever een andere thermostaat? Maak hieronder je keuze.


U heeft gekozen voor:
Nefit 9000i AquaPower Plus HRC30
Kopen: All-in abonnement
Standaard installatieGratis
Extra opties:
Dakdoorvoer: Geen0
Thermostaat: Moduline 1000 kamerthermostaat0
Totaal eenmalig:0
Huren: Nefit 9000i AquaPower Plus HRC30
all-in abonnement12
Totaal per maand:12
Bel mij voor advies
?>