Van Slooten BV logo
Contact & spoedreparaties:
033 - 472 0033
Snelle behandeling van uw aanvraag
Veilig betalen zoals u dat wilt
88% beveelt Technisch Bureau van Slooten aan
Al 80 jaar ketelspecialist
Nefit Trendline II HRC 25 van €1575,- v.a. €1400,-
Energie label

Nefit Trendline II HRC 25

De Nefit Trendline HRC 25 cw4 cv-ketel is klaar voor de toekomst en eenvoudig uit te breiden met duurzame oplossingen.

De Nefit Trendline HRC 25 cw4 cv-ketel is betrouwbaar, biedt comfort en heeft een mooie compacte vormgeving. Deze hr-ketel van Nefit is helemaal klaar voor de toekomst. Zo beschikt deze over de Low Energy pomp en over het superzuinige A-label. De nieuwe generatie Trendline cv-ketels is uitgerust met een revolutionaire high speed warmtewisselaar, die veel warmte genereert. De Trendline HRC 25 ketel heeft een vermogen van 24,4 kW, geeft 12,5 liter water per minuut bij een warmwatercapaciteit bij 40 graden en 7,5 liter water per minuut bij een warmwatercapaciteit bij 60 graden. De Nefit ketel is voorzien van intelligente software die zichzelf programmeert op basis van het warmwatergebruik.

Nu inclusief safety pack t.w.v. € 159,- Gratis sticker
  • Afregelen van de cv-ketel
  • Afpersen complete gasleiding
  • Controle leidingwerk op lekkages
  • Koolmonoxidemeting
  • Uitreiking Safety-pack certificaat
  • Rookgas beugelen volgens NEN-eis
Lees meer
Technisch Bureau Van Slooten is al meer dan 80 jaar dé specialist in centrale verwarming. Wij werken met eigen personeel dat speciaal is opgeleid om bij u de ketel te komen installeren. Daarnaast geven wij u graag deskundig advies voor uw woonsituatie. Heeft u vragen of wilt u vrijbijvend advies? Neem dan gerust contact op via 033 - 472 0033 of kom naar onze vernieuwde showroom in Amersfoort. Op werkdagen is onze showroom geopend van 08:00 tot 17:00 uur. Komt zaterdag of na 17:00 uur u beter uit? Maak dan een afspraak.
Voorjaarsactie €100,- korting geldig tm 31 mei 2020 en inclusief € 75,- Nefit cashback actie


Wat zit er bij de montage inbegrepen?

Al onze prijzen zijn inclusief btw en standaard installatie. Onder de standaard installatie verstaan wij de installatie van je cv-ketel en het vervangen wij de inlaatcombinatie, overstort, expansievat en gaskraan. Natuurlijk hoort het installeren van je nieuwe thermostaat ook bij de standaardinstallatie. De genoemde prijzen zijn gebaseerd op het vervangen van een hr-ketel voor een hr-ketel.


Onderhoud aan uw ketel

Wanneer u kiest voor de optie "met all-in abonnement" dan zit het onderhoud bij de prijs inbegrepen. Het contract gaat dan per direct in en bedraagt € 12,- per maand ( prijspeil 2020 ). Dit contract is na 3 jaar vrij opzegbaar en loopt maximaal 15 jaar.

Wanneer u kiest voor de optie “huur” dan zit het onderhoud bij de huurprijs inbegrepen.

Wanneer u kiest voor de optie “koop zonder verplicht contract” dan bied de monteur u na het monteren van de ketel geheel vrijblijvend een contract aan. De eerste 2 jaar heeft u volledige garantie op de ketel en worden er geen onderhoudskosten in rekening gebracht.


Dakdoorvoer opties

Het advies van de fabrikant is om tijdens het vervangen van de ketel ook de rookgasafvoer te vervangen. Dat is ook ons advies.


Thermostaat

Wij installeren je nieuwe cv-ketel met de ModuLine 1000. Wil je liever een andere thermostaat? Maak hieronder je keuze.


De Nefit Trendline II HRC25 CW4 bij Van Slooten b.v.

De HRC25 CW4 van Nefit kenmerkt zich door haar compacte vormgeving en lage energieverbruik. Door de Low Energy pomp bent u ervan verzekerd dat u van toekomstige gassamenstellingen gebruik kunt maken. Deze ketel kan worden uitgebreid met duurzame energie zoals een zonneboiler of warmtepomp en is eenvoudig uit te breiden naar een TrendLine AquaPower Plus (een CW6 met voorraad). De HRC25 maakt gebruik van Intelligence Plus: zelflerende software waarmee uw optimale comfort en energieverbruik wordt berekend. Kom de Nefit Trendline II HRC 25 bekijken in onze showroom in Amersfoort of neem contact op voor meer informatie.

Wilt u advies over een van onze Nefit cv-ketels of een van onze overige cv-ketels dan kunt u er ook voor kiezen om u terug te laten bellen door een van onze adviseurs.

 

U heeft gekozen voor:
Nefit Trendline II HRC 25
Kopen: All-in abonnement
Standaard installatieGratis
Extra opties:
Dakdoorvoer: Geen0
Thermostaat: Moduline 1000 kamerthermostaat0
Totaal eenmalig:0
Huren: Nefit Trendline II HRC 25
all-in abonnement12
Totaal per maand:12
Bel mij voor advies
?>