Van Slooten BV logo
Contact & spoedreparaties:
033 - 472 0033
Snelle behandeling van uw aanvraag
Veilig betalen zoals u dat wilt
88% beveelt Technisch Bureau van Slooten aan
Al 80 jaar ketelspecialist
Nefit Trendline II HRC 30 van €1675,- v.a. €1500,-
Energie label

Nefit Trendline II HRC 30

 De Nefit Trendline HRC 30 cw5 cv-ketel heeft een laag energieverbruik en een hoog warmwatercomfort.

De Nefit Trendline HRC 30 cw5 cv-ketel heeft een High speed warmtewisselaar die veel warmte genereert. Deze Nefit hr-ketel is zo zuinig doordat de Low Energy pomp is voorzien van het A-Label. Verder heeft de Trendline II HRC 30 een vermogen van 29,2 kW, geeft 15 liter water per minuut bij een warmwatercapaciteit bij 40 graden en 9 liter water per minuut bij een warmwatercapaciteit bij 60 graden. De Trendline II cv-ketels met gaskeur cw4 en cw5 zijn bovendien eenvoudig uit te breiden naar een Trendline AquaPower Plus met gaskeur cw6. Handig als u bijvoorbeeld in de toekomst meer warm water nodig heeft door bijvoorbeeld een nieuwe badkamer of gezinsuitbreiding.

Nu inclusief safety pack t.w.v. € 159,- Gratis sticker
  • Afregelen van de cv-ketel
  • Afpersen complete gasleiding
  • Controle leidingwerk op lekkages
  • Koolmonoxidemeting
  • Uitreiking Safety-pack certificaat
  • Rookgas beugelen volgens NEN-eis
Lees meer
Technisch Bureau Van Slooten is al meer dan 80 jaar dé specialist in centrale verwarming. Wij werken met eigen personeel dat speciaal is opgeleid om bij u de ketel te komen installeren. Daarnaast geven wij u graag deskundig advies voor uw woonsituatie. Heeft u vragen of wilt u vrijbijvend advies? Neem dan gerust contact op via 033 - 472 0033 of kom naar onze vernieuwde showroom in Amersfoort. Op werkdagen is onze showroom geopend van 08:00 tot 17:00 uur. Komt zaterdag of na 17:00 uur u beter uit? Maak dan een afspraak.
Voorjaarsactie €100,- korting geldig tm 31 mei 2020 en inclusief € 75,- Nefit cashback actie


Wat zit er bij de montage inbegrepen?

Al onze prijzen zijn inclusief btw en standaard installatie. Onder de standaard installatie verstaan wij de installatie van je cv-ketel en het vervangen wij de inlaatcombinatie, overstort, expansievat en gaskraan. Natuurlijk hoort het installeren van je nieuwe thermostaat ook bij de standaardinstallatie. De genoemde prijzen zijn gebaseerd op het vervangen van een hr-ketel voor een hr-ketel.


Onderhoud aan uw ketel

Wanneer u kiest voor de optie "met all-in abonnement" dan zit het onderhoud bij de prijs inbegrepen. Het contract gaat dan per direct in en bedraagt € 12,- per maand ( prijspeil 2020 ). Dit contract is na 3 jaar vrij opzegbaar en loopt maximaal 15 jaar.

Wanneer u kiest voor de optie “huur” dan zit het onderhoud bij de huurprijs inbegrepen.

Wanneer u kiest voor de optie “koop zonder verplicht contract” dan bied de monteur u na het monteren van de ketel geheel vrijblijvend een contract aan. De eerste 2 jaar heeft u volledige garantie op de ketel en worden er geen onderhoudskosten in rekening gebracht.


Dakdoorvoer opties

Het advies van de fabrikant is om tijdens het vervangen van de ketel ook de rookgasafvoer te vervangen. Dat is ook ons advies.


Thermostaat

Wij installeren je nieuwe cv-ketel met de ModuLine 1000. Wil je liever een andere thermostaat? Maak hieronder je keuze.


De Nefit Trendline II HRC 30 bij Van Slooten b.v.

Met de HRC 30 met gaskeurlabel CW5 heeft u gegarandeerd een zeer energiezuinige HR-ketel in huis. Deze is namelijk uitgerust met de Low Energy pomp, waarmee deze ook toekomstige, nieuwe gassamenstellingen aankan. Eveneens kan deze ketel worden uitgebreid met duurzame energie. Een ander groot voordeel van de HRC 30 is haar zelflerende software Intelligence Plus. Hiermee wordt uw persoonlijke energieverbruik in kaart gebracht en de optimale balans tussen warmtecomfort en energieverbruik berekend. Kom de Nefit Trendline II HRC 30 en onze andere Nefit cv-ketels bekijken in onze showroom in Amersfoort.

Laat u adviseren over uw nieuwe cv-ketel

Kunt u niet naar de showroom komen, maar wilt u wel graag geadviseerd worden over de Nefit II HRC 30 of een van onze overige cv-ketels? Laat u gegevens achter en een van onze specialisten belt u terug om u van deskundig advies te voorzien. U vindt de HRC 30 van Nefit bij ons voor een scherpe prijs. Deze prijs is inclusief BTW, montage en materiaal.

 

U heeft gekozen voor:
Nefit Trendline II HRC 30
Kopen: All-in abonnement
Standaard installatieGratis
Extra opties:
Dakdoorvoer: Geen0
Thermostaat: Moduline 1000 kamerthermostaat0
Totaal eenmalig:0
Huren: Nefit Trendline II HRC 30
all-in abonnement12
Totaal per maand:12
Bel mij voor advies
?>