Over Remeha

Remeha heeft het grootste cv-laboratorium van Nederland. Hier worden technische grenzen verlegd. Er wordt onderzoek gedaan naar verschillende mogelijkheden om de Remeha cv-ketels en andere verwarmingselementen duurzamer te maken. Gasvorming, elektriciteit en warmtenetten helpen gezamenlijk bij de verduurzaming en het terugdringen van de CO2-uitstoot in Nederland.

‘De comfortbehoeften van klanten vervullen met innovatieve, duurzame en slimme klimaat- en warmwateroplossingen met de beste services. Dat is onze missie.’ – Remeha

De voordelen van Remeha in huis

  • Optimaal comfort
  • Reductie CO2 uitstoot
  • Betrouwbare Remeha cv-ketels

Al meer dan 80 jaar is Remeha bezig om zijn klanten een optimaal comfort te kunnen bieden. Daarbij staat innovatie en energiezuinigheid hoog in het vaandel. We kunnen het optimale comfort bieden door het gebruik van de nieuwste technologieën.

Momenteel zijn er geen Remeha acties

Wil je op de hoogte blijven van al onze acties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 

Aanmelden voor de nieuwsbrief

* vereist

Bekijk alle Remeha cv-ketels

Wil jij een merk wat naar de toekomst kijkt en die jou het optimale warmtecomfort kan bieden? Dan zit je bij Remeha meer dan goed! Weet je het nog niet? Doe dan de ketelwijzer en kom erachter wat bij jouw situatie past.

Kies de cv-ketel die het beste bij jouw woonsituatie hoort. Wil je weten waar je op moet letten bij de aanschaf van een cv-ketel?

Lees hier waar je op moet letten!

Wanneer jij een offerte of advies van een expert aanvraagt, gaan we kijken welke informatie we nodig hebben om jou een passende offerte of passend advies te geven.

Nadat jij akkoord bent gegaan met de offerte wordt er een afspraak gemaakt voor de installatie. 

De cv-ketel prijzen op onze website zijn inclusief montage. Je kunt ervoor kiezen één van onze onderhoudsabonnementen af te nemen. Dan ben je zeker van een optimaal presterende cv-ketel tot wel 12 à 15 jaar lang!