Over Vaillant

Vaillant is een internationaal familiebedrijf en heeft meer dan 140 jaar ervaring. Ze zijn de een na grootste fabrikant van Europa. Daarentegen zijn ze één van de milieuvriendelijkste fabrikanten ter wereld. Zij streven naar 100% duurzaam verwarmen. 

‘Wij werken om de toonaangevende leverancier te zijn van verwarming, koeling en warm water oplossingen die gemakkelijk te gebruiken, milieuvriendelijk en energiebesparend zijn. We streven naar een duurzame en winstgevende groei voor ons familiebedrijf te realiseren.’- Vaillant

De voordelen van een Vaillant in huis

  • 140 jaar ervaring in verwarmingstechnologie
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Hoog rendement en extra comfort door Duitse kwaliteit

Met een Vaillant cv-ketel ben je altijd verzekerd van warmte. Zelfs wanneer er één van de toestelcomponenten uitvalt, blijft de ketel warmte leveren. Het zijn zeer betrouwbare ketels die je alvast voorbereiden op de toekomst.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

* vereist

Vergelijk alle cv-ketels

Wie kiest voor Vaillant, mag rekenen op een service die net zo degelijk en betrouwbaar is als de toestellen. Voor, tijdens én na de installatie. Weet je nog niet welke cv-ketel bij jouw situatie past? Doe dan onze ketelwijzer.

Kies de cv-ketel die het beste bij jouw woonsituatie hoort. Wil je weten waar je op moet letten bij de aanschaf van een cv-ketel?

Lees hier waar je op moet letten!

Wanneer jij een offerte of advies van een expert aanvraagt, gaan we kijken welke informatie we nodig hebben om jou een passende offerte of passend advies te geven.

Nadat jij akkoord bent gegaan met de offerte wordt er een afspraak gemaakt voor de installatie. 

De cv-ketel prijzen op onze website zijn inclusief montage. Je kunt ervoor kiezen één van onze onderhoudsabonnementen af te nemen. Dan ben je zeker van een optimaal presterende cv-ketel tot wel 12 à 15 jaar lang!