RTL Wintertijd - van Slooten bv

Winterlifestylemagazine waarin Sanne Heijen en Arno Raymakers stad en land afreizen op zoek naar tips en trends om dit jaargetijde spannender, leuker, gezonder, gemakkelijke, veiliger of feestelijker te maken. Van winterse lekkernijen tot cadeautips, en van wintersport tot auto-, mode- en beautytips passeren de revue. 

Deze aflevering gaan ze langs bij van Slooten om te praten over (duurzame) verwarming

Afl. 1 Alles over wonen - Kennismaking

In het tv-programma “Alles over wonen” van SBS6 laten Jeroen Smits en Henk Vos  de kijker de mooiste innovaties en de duurzame oplossingen zien op het gebied van Centrale Verwarming.

Gedurende vijf afleveringen zie je van Slooten in actie tijdens het installeren van diverse warmtesystemen op locatie en legt Henk Vos alles uit over de energiezuinige cv-ketels van ATAG, lage temperatuur verwarming en warmtepompen Ga er dus lekker voor zitten!

Alf. 2 Alles over wonen - Energiezuinige cv-ketels

In deze aflevering legt Henk Vos uit hoe je kunt bepalen welke cv-ketel het beste bij uw woning past. Ook introduceren we de energiezuinige i-Serie cv-ketels van ATAG. De 100% RVS warmtewisselaar en het iCon systeem is wat de cv-ketels van ATAG zo duurzaam maken. 

De ATAG ONE slimme thermostaat maakt het extra makkelijk en comfortabel om uw woning te verwarmen.

Afl. 3 Alles over wonen - Lage temperatuur verwarming

Lage Temperatuur Convectoren kunnen zowel in bestaande- als nieuwbouwhuizen geïnstalleerd worden. Het is de ideale oplossing wanneer je jouw woning wilt verduurzamen. Radiatoren worden vervangen door Lage Temperatuur Convectoren. 

Alf. 4 Alles over wonen - Warmtepompen

Een warmtepomp is een duurzame warmteoplossing om de woning te verwarmen. De warmtepomp onttrekt de warmte uit de bron, dat kan zijn bijvoorbeeld uit de lucht of uit de grond. Door gebruik te maken van de GRATIS beschikbare energiebronnen in jouw omgeving zoals de buitenlucht en aardwarmte i.p.v. fossiele brandstoffen als gas, reduceert u de CO2 uitstoot en bespaar je het milieu. 

Nieuwe belettering van het wagenpark

Voor van Slooten heeft de Signploeg uit Amersfoort het complete wagenpark voorzien van een nieuw jasje. Het nieuwe logo van het bedrijf (ontworpen door Reclamestal) hebben wij verwerkt in het ontwerp. Het eindresultaat: een strakke, toffe en opvallende voertuigbelettering. Heb jij ze al zien rijden?