Wij zoeken collega’s!

Al 80 jaar dé verwarmingsspecialist

Werken bij van Slooten, betekent werken bij een professioneel bedrijf waar ‘service’ hét kernwoord is. Onze klanten staan altijd op één! Om ervoor te zorgen dat zij zo snel en goed mogelijk geholpen worden, hebben wij goede, vakkundige en betrouwbare medewerkers nodig. Jou dus!

Als werkgever hebben wij vanzelfsprekend de nodige eisen waaraan jij als werknemer moet voldoen, maar je kunt erop rekenen dat je ook het nodige terugkrijgt.

Jij kunt onze klanten het beste helpen als:

Je plezier hebt in je werk.

Je regelmatig cursussen of opleidingen kunt volgen om zo jouw vakkennis op peil te houden en jezelf te ontwikkelen.

Je kunt rekenen op een prettig team van collega’s, die je helpen en adviseren als je daar behoefte aan hebt.

Werken bij van Slooten B.V.

Wij geven jou aandacht en waardering

Als werkgever vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelen. Daarom organiseren wij regelmatig allerlei activiteiten om de werksfeer goed te houden en het teamgevoel nog verder te versterken. Denk hierbij aan leuke teamuitjes, een jaarlijks darttoernooi en gezellig samen met collega’s een hapje eten na een vergadering of toolbox meeting.

En zijn er zaken die je graag wilt bespreken of verbeteren? Breng ze gewoon ter sprake. We waarderen eigen initiatief en heldere en open communicatie. Juist doordat we geen moeder- of zusterbedrijven hebben, zijn de communicatielijnen kort. Dit betekent ook dat we de meeste zaken redelijk snel voor je kunnen regelen of oppakken.

Mohamed Chaibiut

Servicemonteur, van Slooten B.V.

“Je wordt professioneel de straat op gestuurd om je werk uit te voeren. Alles is goed geregeld. Ik heb me bij van Slooten écht ontwikkeld als een volwaardige servicemonteur.”

Wij zoeken collega’s

Aan de slag als servicemonteur!

Ben jij een ervaren servicemonteur die goed zelfstandig kan werken, maar ook graag onderdeel uit maakt van een prettig en gezellig team? En wil je werken voor een bedrijf dat al meer dan 80 jaar gespecialiseerd is in centrale verwarmingen en waar kwaliteit altijd voorop staat? Dan zit je goed bij van Slooten! Bekijk snel onze vacature en ontdek de voordelen van werken bij van Slooten.

Kom jij ons team versterken?

Vacatures