Van Slooten BV logo
Contact & spoedreparaties:
033 - 472 0033
Snelle behandeling van uw aanvraag
Veilig betalen zoals u dat wilt
98% beveelt Technisch Bureau van Slooten aan
Al 80 jaar ketelspecialist

Nieuwe CV ketel

Op zoek naar een nieuwe CV ketel? Op deze website vind je alles wat je nodig hebt voor het kopen, huren of onderhouden van CV ketels. Van Slooten biedt ketels aan van de A-merken Vaillant, Intergas, Atag, Remeha en Nefit. Ook vind je hier huurketels mét service en onderhoud voor een vast bedrag per maand. Regel vandaag nog je nieuwe ketel en je zit er binnenkort weer warm bij!

CV Ketel kopen

Wil jij een nieuwe CV ketel kopen? Van Slooten heeft altijd scherpe prijzen en een breed assortiment ketels van Vaillant, Intergas, Atag, Remeha en Nefit. Installatie van de CV ketel en materiaalkosten zijn bij van Slooten BV altijd bij de prijs inbegrepen. En je oude ketel die nemen wij mee. Zo zit je na het bezoek van onze erkende monteur er niet alleen warm, maar ook opgeruimd bij. Uw nieuwe CV ketel in uitstekende staat houden? Dan bieden wij een service voor CV ketel onderhoud. Voor de kosten van een nieuwe CV ketel klik op de onderstaande button.
CV ketel kopen

CV Ketel huren

Liever maandelijks betalen voor je nieuwe CV ketel? Vanaf € 15,- per maand kun je bij Van Slooten BV een CV ketel huren. Dit contract voor jouw CV ketel is maandelijks opzegbaar en onderhoud en het verhelpen van storingen en klachten zijn hierbij inbegrepen. Klik om de button en bekijk direct de prijzen van CV ketel huren.
CV Ketel huren

Onze service

De service die Technisch Bureau Van Slooten hierbij biedt, is van uitstekende kwaliteit. Wanneer u een CV ketel koopt of huurt, kunnen wij deze voor u komen monteren op de juiste wijze. Daarnaast kunnen wij regelmatig secuur onderhoud plegen en zijn wij binnen een dag ter plaatse om een storing te verhelpen.