Van Slooten BV logo
Contact & spoedreparaties:
033 - 472 0033
Snelle behandeling van uw aanvraag
Veilig betalen zoals u dat wilt
88% beveelt Technisch Bureau van Slooten aan
Al 80 jaar ketelspecialist

Vloerverwarming

Comfortabel en nu ook betaalbaar

Vloerverwarming is een aangename luxe, maar helaas vaak onnodig duur. Dat komt omdat de pomp van de vloerverwarming doorgaans een grootverbruiker is van energie. De vloerverwarmingspomp loopt meestal de hele dag door en staat daarnaast dikwijls ingesteld op de hoogste stand. Wilt u wel het comfort van vloerverwarming, maar niet de hoge kosten van het energieverbruik? Laat dan de gewone pomp vervangen door eentje met een A-label.

Bespaar tot 80% op vloerverwarming

Door de reguliere vloerverwarmingspomp te vervangen door een pomp met A-label kan de hoogste besparing worden gerealiseerd. A-label pompen kunnen het energieverbruik van uw vloerverwarming namelijk tot wel 80% verlagen in vergelijking met de traditionele circulatiepompen. Daarnaast draagt een energiezuinigere pomp bij aan een schoner milieu waardoor het de meest verantwoorde keuze is voor uw omgeving.

Energiezuinige verwarming bij Van Slooten B.V.

Onze monteurs werken met de nieuwste vloerverwarmingspomp van Grundfos, de ALPHA2. Deze energiezuinige pomp is voorzien van de nieuwste technologie. Deze zogenaamde AUTOADAPT-motortechnologie zorgt ervoor dat het energieverbruik zo veel mogelijk wordt gereduceerd door altijd automatisch het beste werkpunt te kiezen. Daarnaast is de ALPHA2 de meest compacte circulatiepomp tot nu toe, dus ideaal voor installatie in krappe ruimtes. Wilt u ook besparen op uw vloerverwarming? Neem dan contact met ons op.